Counter Strike

KODIAK új skinnel ismét hódít!


Azt hitted, hogy az öreg KODIAK teljesen eltűnt és abbahagyta a játékot? Jó hírünk van, az egér szögre akasztása még várat magára!

Tibor Miklós készítette el, ő munkálkodik az After Effects Projectsben, ha valaki esetleg lemaradt volna korábbi műveiről, van jó pár háttere és más workshop munkája is. A motívum GetZ műve, ez található Kodi pólóin is és elrejtve megtalálható a Kodiak Arena pályáján is. Az új levágott csövűt pedig KODIAK mutatta be, az oldalán, rövid időn belül eldőlt, hogy a közönsége imádja, ugyanis ezer embernek tetszett.

Elcsíptük Kodit is pár szó erejéig.

Sn0w: Hogy jött az ötlet, hogy a matrica után egy fegyvert is készítsetek?

KODIAK: Sparxs vettette fel, és neki ugye nem az első skinje, az IDDQD kollekciót meg cglefx is lájkolta

Szerinted milyen esély van rá, hogy ez az új fegyver vagy esetleg a régi matricád bekerüljön a játékba?

Különben nekem elsőre nem tetszett ezért is volt a szavazás, hogy a nép mit gondol. Őszintén? Kevesebb, mint 1%. A matricákról viszont teljesen leállt a Valve, szóval az inkább a 0 felé konvergál.

Miért pont a Sawed-Offra esett a választás?

Ezen van viszonylag nagy felület, amire ráfér a medve fej, de gondolom az is közre játszik, hogy a kevésbé használt fegyverekre kevesebb skin készül, így az esélyek is jobbak a bekerülésre. Egyébként spaxs választotta.

 

A fegyvert itt találjátok a Workshopban, a végére pedig pár kép a KODIAK Sawed-Offról. Ha tetszik, szavazzatok a linken, hátha bekerül!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva