Gaming

Nézd meg közelebbről a For Honor Season 3 újdonságait


A két új hősről és a két új pályáról is megnézhettek egy-egy videót.

Nem kell sokat várni, és hamarosan alaposan megújul a For Honor: érkezik a történelmi akciójáték harmadik szezonja – az újdonságról korábbi cikkünkben olvashattatok már.

A Grudge and Glory néven futó Season 3 augusztus 15-én startol, és ezek lesznek benne a legfontosabb újdonságok:

Ami az új karaktereket illeti: egy-egy új Viking és Knight hős is érkezik. Előbbi, a Highlander defenzív és támadó harcstílus között tud majd váltogatni. Utóbbi, a Gladiator pedig egy igen fürge harcos, akivel könnyű kifárasztani az ellenfelet. Íme egy-egy bemutatóvideó róluk.

Ahogy az a felsorolásban is szerepelt, két új pálya is jön: ezek a Sentinel és a Viking Village lesznek. Ezekről is érkezett egy-egy bemutató.

A két új hős első körben a Season Pass tulajok számára lesz elérhető, ők a “bérlet” keretein belül természetesen ingyen megkapják majd őket. A többiek pedig augusztus 22-től csaphatnak majd le rájuk, egyenként 15 ezer Steelért cserébe.

Az új szezon kiváló alkalom lesz mindenki számára, hogy fejest ugorjon a For Honor örömeibe. Szerencsére a Ubisoft is gondolt erre, így ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható a játék. Ezzel kapcsolatosan korábbi cikkünkben olvashatsz a részletekről.

Egész hétvégén ingyenes lesz a For Honor

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva