Hearthstone

Kolento, Thijs és a többiek: high legend deckek a profiktól


Tovább zajlik a kísérletezés, lássuk, mi működik eddig az ismert játékosoknak.

Még mindig nagyon képlékeny minden az új Hearthstone kiegészítő, a Knights of the Frozen Throne kapcsán: metáról egyelőre kár beszélni, inkább csak a kísérletezés megy. Persze akad, akinek inkább több, mint kevesebb sikerrel: tegnap már mutattunk nektek néhány paklit, amikkel a profik próbálkoztak. Most pedig összegyűjtöttünk még párat, melyekkel high legendig sikerült jutni.

Kolento – Midrange Druid

Kolento egészen Legend Rank 1-ig menetelt ezzel az újfajta Druid paklival, amiben a két nagyon erős új spell, az Ultimate Infestation és a Spreading Plague mellett ott van az új Tauntos vonal is a Strongshell Scavengerrel az élen. És ha már sok lény és lénytápolások, nem maradt ki a Mark of the Lotus – Power of the Wild páros sem, így a Token Druidhoz hasonlóan itt is pillanatok alatt össze lehet hozni egy durva boardot a semmiből. Érdekesség, hogy az előzetesen inkább Aréna lapnak tartott Bonemare itt is teljesen alap.

Forrás: Hearthstone Top Decks

Hotform – Control Warlock

Tegnap már mutattunk nektek egy Control Warlockot, ám Hotform verziója talán kifinomultabb, ő is high legendig mászott vele. A sok-sok board clear és leszedés segítségével a pakli egész könnyen el tud jutni a late game-ig, ahol aztán ki lehet nyerni az értéket a The Lich Kingből és Bloodreaver Gul’danból. Bonemare ide is alap, de ebbe a verzióba befértek a Handlock alapkellékeinek számító Mountain Giantek is.

Forrás: Hearthstone Top Decks

Thijs – N’Zoth Hunter

Ahogy a Warlockra, úgy a Hunterre is ráférne egy igazán jó deck az elmúlt hetek-hónapok után. Thijs most Top 50-ig menetelt egy Deathrattle-ös N’Zoth változattal, amiben az új lapok közül a Bearshark, Arfus, a Corpse Widow, Deathstalker Rexxar, na meg persze a The Lich King fértek be.

Forrás: Twitter

MrYagut – Miracle Rogue

A Hearthstone egyik örök klasszikusa, a Miracle Rogue valószínűleg most sem megy sehova, a class egyik nagy rajongója, MrYagut pedig most Top 5-be vitte a deck új változatát. Sok új lap nem is kellett bele: a teljesen üres 4 manás slotot betöltötte Prince Valanar, valamint bekerült a DK Hero, Valeera the Hollow.

Forrás: Twitter

Ha kedvet kaptatok valamelyik deckhez, tegyetek velük egy próbát nyugodtan, hiszen a fenti játékosok már bizonyítottak velük!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva