Counter Strike

Valami igazán nagy dobás várható jövő hétre


Újabb csendes frissítést kapott a játék, ez már egészen biztosan nem véletlen, ugyanis jövő héten itt az 5. évfordulója a játéknak!

kínai prezentáció alkalmával megtudtunk pár lényeges újítást, amit még azóta sem tett be a játékba a Valve, ám nyárra ígérték. Nagyon úgy tűnik, hogy nyár végére épp hogy ideér, de mik is voltak ezek?

  • Source 2 motor
  • Panorama UI
  • Új Operation

Az Operation-t már megkaptuk jó ideje, ezért mindenki tűkön ülve várja azóta az új motort, amivel feltehetően jobban fog futni a játék, a jobb erőforrás kihasználás miatt és a Panorama UI-t, hogy kedvünk szerint pakolgathassunk mindent a kezelőfelületen.

Hajnalban érkezett egy előkészítő update, amivel valami újdonság érkezik, ám sok részletet ezúttal sem tudtunk meg, az biztos, hogy új dolgok kerültek a játékba, amiket még nem aktiváltak. Egyébként az elmúlt hetekben nem ez az első előkészítő update, jött már pár. Az biztos, hogy jövő hét hétfőn lesz a CS:GO 5 éves, ugyanis  2012. augusztus 21.-én adták ki a játékot – hogy elrepült ez az idő – .


A Valve továbbá nem jelentett be 3. Majort az évre – a korábbiakkal ellentétben -, ez akár amiatt is lehet, mert valami olyan változás jön, ami megváltoztathatja a játékmenetet is akár.

Mindezek mellett pedig a Source 2 és a Panorama UI is várat magára. Lehet, hogy pont ezeket fogjuk megkapni a jövő heti születésnap alkalmával. Szomorú, de még a keychainek is ott lógnak a levegőben, szóval az sem kizárt, hogy azt tartogatják az 5 éves évfordulóra.

Ilyen lehet a Keychain, ha bejön a játékba

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva