Hearthstone

Ha unod a sok Druidot, mutatunk egy erős ellenpaklit


JustSaiyan ezzel a Paladin deckkel csomagolta össze az ellenfeleit.

Sok biztosat még nem lehet mondani az új metáról alig néhány nappal a Knights of the Frozen Throne megjelenése után. Az azonban egyértelműen kijelenthető, hogy a Druid népszerűsége az egekben van, jelenleg ezzel a class-szal játszanak a legtöbbet – bár ha Rankedeztél az elmúlt pár napban, akkor bizonyára te is tapasztaltad ezt.

Egyelőre a Druid dominálja a metát – íme az első számok

Mindezek után joggal merül fel benned a kérdés: mivel tudom megverni a sok Druidot? A Tempo Storm játékosa, JustSaiyan szerencsére itt van, hogy megadja a választ!

Az amerikai Hearthstone-os összetett egy Midrange Murloc Paladin decket, ami egyelőre igen jól teljesít, különösen a druidák ellen.

  • 84% winrate-et hozott (21-4)
  • Közben eljutott Legendig, tehát nem alacsony rankokon játszott
  • Az ellenfelek több mint a fele (56%) Druid volt
  • Ezek ellen 79% volt a winrate-je (11-3)

A minta persze nem igazán nagy, különösen a többi class-t illetően, a Druidok elleni 14 meccs tapasztalata azonban mindenképpen biztató!

Maga a deck egyébként az Un’Goro metában kiválóan teljesítő Midrange Paladin alapjaira épít. Az új lapok közül a mindenhova kötelező The Lich King, illetve a szintén rengeteg deckbe beszivárgó Bonemare mellett befért a Paladinba különösen erős Corpsetaker, valamint a class új sztár 1-dropja, a Righteus Defender is.

Forrás: Twitter

Ha tehát úgy érzed, túl sok a Druid ellenfél, és nehezen tudsz átmenni rajtuk, akkor érdemes tenni egy próbát a fenti deckkel, hiszen a számok azt mutatják, hogy elég hatékonyan működik szinte az összes verzió ellen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva