Counter Strike

Bealudtak a csapatok! Ma zárul az átigazolási időszak, indulhat a kapkodás


Az ESL Pro League következő szezonja előtti csapatnévsorok beadási határideje ma jár le, nagy mozgolódásra számíthatunk az utolsó nap.

Számos cserét kísértünk figyelemmel a Major utáni nyári szünetben: GuardiaN, Zeus és Magisk is új csapatban folytatja, de változtatott felállásán a HellRaisers, és a mousesports is.

Vannak azonban együttesek, illetve sokkal inkább szabadon igazolható játékosok, akik egyelőre csak lógnak a levegőben. Az ESL szabályzata szerint azonban ma lezárul a Pro League előtti átigazolási időszak, vagyis nagy bajban lesz, aki nem adja ma le a végleges csapatnévsort.

Teljes káosz az NA mezőnyben

A pletykák szerint változni fog a Cloud9 és a Liquid felállása is, egy nappal a határidő előtt viszont még semmi. FNX hazed és jasonR csapat nélkül várakozik, az OpTic-nál meg sincs az öt ember, illetve pletykálnak friberg Amerikába igazolásáról is.

Minderre egy napjuk van a csapatoknak, szóval ideje lesz belehúzni!

A Gambit nincs kész, de nem is érintett

A Major győztes csapatnak az előző szezonban lett volna esélye feljutni a Pro League-be, de a selejtezőkön elvéreztek a BIG ellen, így nekik nem probléma, hogy egyelőre csak 4-en vannak a csapatban.

További cserékről pletykálnak Európában

A híresztelések folyamatosan olofmeister és dennis körül forognak, akik a FaZe illetve a GODSENT kedvéért elhagyhatják a fnatic-ot. Helyükre Lekr0-t és Goldent igazolhatja le a svéd csapat.

Itt már tényleg csak az a kérdés: mikor?

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva