Counter Strike

Borulhat a Liquid lineup, ha EliGE bevállalja az ex-IBP csapatot


A fiatal tehetséget az igazolási időszak utolsó napján sem hagyják békén, ezúttal a DaZeD, swag és AZK trióval hozták hírbe. De mi lesz a Liquiddel?

Arról kár is lenne vitatkozni, hogy ki a legjobb fiatal játékos az USA-ban, mert egyértelműen EliGE az.

Az sem lehet kérdés, hogy ki a legnagyobb koponya az NA játékosok között, mert a frissen visszaengedett DaZeD stratégiai érzéke utánozhatatlan.

Ha ők ketten összeállnának, simán lehetne reménye az NA mezőnynek, persze kizárólag az ESL versenyenekn, ahol feloldották a bundázással lebukott játékosok eltiltását.

A hírek szerint úgy néz ki, összejöhet a nagy találkozás! Az eredménytelen időszakot megunva EliGE tovább állhat a Liquidből, ahol Stanislaw érkezésével sem jött el az átütő siker. A megoldás tényleg lehet az ex-IBP trió, de kérdés, miért mondana le EliGE a Majorról?

Mert az nem kérdés, hogy ha Major csapatba vágyna, találna magának kérőt. Akár egy Cloud9 is szóba jöhetne, de a Liquid is megérhet egy újabb fél év gyakorlást.

A játékoshoz közel álló források szerint az egyezség már megszületett és csak a bejelentésre várnak, arról azonban semmi információ, ki lenne a Liquid jelöltje az ötödik játékos pozíciójára.

Nyitókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva