League of Legends

Új szarvakat kapott Ornn, hallgat a közösségre a Riot

Cloud - Igrici Áron - 7 éve Címkék: Horn, Ornn,

Nem ez az első eset, hogy a Reddit kommentek késztetik lépésre a vállalatot, viszont mostanában ez egyre sűrűbben történik meg!

Az elején azért had jegyezzük meg, a közösségnek teljesen igaza volt! Felfedték az új hőst, kiváló dizájn, kicsit érdekes történet kontextus – freljrodi tűzhányó?– játékmegváltó passzív… majd megjelent az első in-game modell és titkon a legtöbben összerándultak. Ezt le merem fogadni!

Régi Ornn modell (Forrás: surrenderat20.net)

Alapvetően nem volt komolyabb probléma a hőssel, csak szimplán nem volt annyira megnyerő, mint például a splash artján. Annie szeretett Tibbersének arcát ráragasztották egy Hankook gumiabroncsra, adtak neki két nagy trinyót és mehetett is a levesbe.

Ornn splash artja – A különbséget zongorázni lehetne! (Forrás: surrenderat20.net)

Meg is jött a nagyközönség hangja, tucatnyi Reddit poszt jelent meg a témával kapcsolatban, arról nem is beszélve, hogy rendesen repültek kommentek is rájuk.

A nép szava újból figyelő fülekre talált a Riot oldalán, ugyanis a legújabb PBE frissítésben Ornn modellje megváltozott, a szarvakat újragondolták. És milyen jól tették! A hős most sokkal inkább hasonlít önmagára, mint korábban, ráadásul az új szarvval hatásosabb a jelenléte, félelmetesebb külsőt ad neki.

Felül a régi, alul az új modell (Forrás: reddit.com)

A fejlesztőcsapat folyamatosan alakítgatja a hőst, további változtatások még bőven érkezhetnek a jövőben, ám már ez is nagy lépés volt, mind a hős, mind pedig a közösség és a Riot Games közötti kommunikáció számára.

Nyitókép: surrenderat20.net

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva