PUBG

Komoly változások a PUBG frissítések menetrendjében!


Szakítanak az eddig megszokott heti/havi patchrendszerrel.

Március 23 óta nem kevesebb mint 14 kisebb-nagyobb frissítés érkezett a játékhoz. Az eddigi rendszerben (szinte) minden héten érkezett egy kevesebb új funkciót, javítást tartalmazó “heti” update, illetve minden hónap végén egy több újdonságot hozó “havi” javítócsomaggal lettünk gazdagabbak.

A Bluehole azonban úgy döntött változtat ezen a menetrenden. Meg is indokolták döntésüket: a feszes tempó miatt nem igazán volt idő tesztelni a buildeket, sietni kellett az egyes új funkciók játékba implementálásával. Erre jó példa a legutóbbi “havi” update, amit alig másfél napig tesztelhettünk csak a Test szervereken, rengeteg hibát észlelt a közösség, ennek ellenére mégis átkerült az éles szerverekre másnap és majdnem 2 napnyi javításba került mire használhatóvá vált a játék. Talán ez a feszes tempó volt az oka? Könnyen lehet.

Megemlítik, hogy mostantól a Test szerverek sokkal jobban ki lesznek használva, több ideig lesz játszható ott egy-egy build. Ezzel elérhető, hogy mire a szélesebb játékosközönség elé kerül a tervezett update nem kell félnünk olyan hibáktól mint amiket legutóbb is tapasztalhattunk.

Természetesen a Bluehole a változások ellenére is keményen fog dolgozni, és nagyon számítanak a közösség visszajelzéseire.

Mi a véleményetek a változásról?

 

 

Forrás: Katt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva