Counter Strike

A Gambit menedzsere végre elárulta, miért kellett kirúgni Kane-t és Zeus-t


Eddig csak találgattunk, most viszont tiszta víz kerül a pohárba, a csapatnál úgy tűnik semmit nem bántak meg.

A hír kirobbanásakor mindenki csak értetlenül pislogott és olyan fejet vágott, mint mikor coldzera jumpshotban ellőtt két embert Mirage B házban.

Nem értettük és nem tudtuk hova tenni a Gambit döntését! Aki nagyon lemaradt volna róla: a Major győztes csapat kirúgta coach-át, majd Zeus kijelentette, ha tényleg kiteszik kane-t, ő is megy vele.

Erre a Gambit tényleg kitette, és mindketten mentek is a Na’Vi-ba, a rajongók meg azt se tudták mi van! Miért nyúlnak bele egy Major győztes csapatba? Mi volt az a megbocsáthatatlan tett, ami miatt ki kellett rúgni kane-t?

Forrás: HLTV

A válaszokat a theScore esports interjújában találjuk:

“Kane egyáltalán nem illett a csapatba, a Ga mbitbe kerülése óta. Mindig is sajátos nézete volt a játékról és a játékstílusról, amit tisztelünk, de a játékosoknak nem jött be annyira.”

Ez még azért önmagában kevés lenne, szóval ne féljetek, van itt más is:

“Fegyelmi problémák is voltak a döntés hátterében és bizonyos pozíciókat egyszerűen nem akart használni a játékban, ezért jutott idáig a dolog. Persze jó volt megnyerni egy Majort, de stabilnak lenni fontosabb, mint egy-egy jó kiugró eredménnyel büszkélkedni. A barátságos légkört pedig már meg sem említem”

Rendben oké értjük, kane nem illett a csapatba, önfejű volt és nem jött be senkinek a stílusa. Na de Zeus?!

“Zeus-t szívünk szerint megtartottuk volna, ez az ő döntése volt, hogy vele tart. Az, hogy kane maradjon teljesen ki volt zárva, inkább Zeus-t is beáldoztuk. Hosszú távra tervezünk, profi csapatként akarunk működni és ebbe kane egyáltalán nem illett bele.”

Valószínűleg kevesen tudják, de 1.6-ban kane és Zeus sok csatát éltek meg közösen, csapattársak voltak a Virtus.pro és a pro100 együttesében is! Számukra úgy tűnik nem csak üres szó a “barátság”, de ettől függetlenül még lehet nehéz eset kane. Ezek után érdekes lesz látni, hogyan jönnek majd ki egymással a Na’Vi-sok és kane, főleg s1mple, aki szintén nehéz jellem hírében áll!

Forrás: theScore esports

Nyitókép:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva