Counter Strike

Karrigan a világ legnagyobb mázlistája! Hogy miért? Van rá 10 okunk is!


Példás karrier és elképesztő névsor áll a dán irányító mögött, ilyen gyűjteménnyel kevesen büszkélkedhetnek az biztos!

A legjobbaktól tanult, a legjobb csapatokban, a legjobb csapattársakkal. Röviden így lehetne összefoglalni karrigan útját a Counter-Strike világában.

A legnagyobb csapatok alatt nevelkedett

Karrigan már 2005-ben is indult CS versenyen, az akkor 15 éves srác viszont csak később került be az elit körbe! Ráadásul nem is akármilyen együttesekben.

A fnatic és a mousesports játékosa is volt, akikkel DreamHack és Copenhagen Games győzelmekig vitték közösen.

Forrás: HLTV

A harmadik meghatározó állomás az akkor TSM néven futó, ma már Astralis-ként ismert lineup, melyet együtt alapított a többiekkel.

Három ilyen csapatot képviselni, a szurkolók támogatását élvezni és a profizmust átélni olyan ajándékok, ami nagyon kevés játékosnak adatik meg. Főleg háromszor! Az első három érvünk karrigan mázlis karrierére ezennel pipa.

A legjobb irányítók nevelték

Karrigan, mint IGL vonult be a CS:GO történelem könyveibe, ennek persze komoly előzményei voltak, mikor ifjúként még csak tanulta, mit is csinál egy irányító.

Forrás: HLTV

Játszott a zseniális gob b, a NiP-et sosem látott veretlenségi szériába vezető Xizt és a fnatic Major győzelmeit szállító pronax keze alatt is, volt tehát kitől eltanulnia, mit csinál egy jó IGL.

Újabb három érv, vitatkozni nagyon ezekkel sem lehet. De a négy legkomolyabb érv még hátra van.

A legjobb játékosokat irányíthatta

A teljesség igénye nélkül csak három játékost emelnénk ki, akik karrigan keze alatt megfordultak. Olofmeister, GuardiaN és dev1ce, akik neve egyébként nem csak ezen a listán, hanem a HLTV 2015-ös Top 20 Players rangsorában is pont ilyen szépen állt egymás mellett:

Forrás: HLTV

Lehet, hogy formájuk nem a legjobb, de élő legendák, ideális csapattársak és bármelyik irányító boldog lenne, ha ilyen erő lenne a kezében, mint amit ezek a srácok képviselnek.

Na jó hazudtunk, nem csak 3 játékost fogunk kiemelni, tizedik érvként és egyben negyedik játékosként meg kell említenünk még a bosnyák szupersztárt, NiKo is bőven rászolgált hogy felkerüljön karrigan dicsőséglistájára!

Van még kérdés ez után a 10 érv után, hogy vajon ki a legnagyobb mázlista a CS:GO világában?

Majd elfelejtettük, csak zárójelben, eddig kb 100 millió forintot keresett a versenyeken, a havi fizetésekből pedig ennek vélhetően még a többszöröse is jött mellé!

Nyitókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva