Counter Strike

Itt vannak a következő Boostmeister taktikák? Több emberes Overpass trükkök


Overpass-ra lassan tényleg mindennap érkezik egy újabb boost ötlet, de ez a mostani kettő különösen elvetemült. Egyik CT-be, másik T-ben hasznos.

Overpass kialakítása igen szokatlan a CS:GO mapok között, hiszen alapvetően egy vertikális szerkezetről beszélünk, vagyis a lerakók lényegében egymás fölött vannak. Hasonlót a verseny mapok között csak Nuke esetében találunk, talán nem véletlen, hogy ez a két pálya a leginkább CT oldali a játékban.

A függőlegesen belátható terek miatt Overpass régóta híres sajátos boost-jairól, a fnatic egyik ilyen trükkjét pixel hiba miatt anno be is tiltották. Csak azok a megoldások szabályosak, amihez kizárólag a csapattársak és a pályarészek kellenek, nem a játékbeli pixel hibák. És természetesen az is fontos, hogy a skybox engedjen átlőni a felemelt poziból, különben semmit nem ér az egész.

Két új felfedezettet is találtunk, amiknél teljesülnek ezek a feltételek, könnyen megoldható és át is lehet lőni a tárgyak fölött. Ergo szabályosak, élesben is be lehet vetni őket, ha szépen begyakoroljátok:

Az alábbi boost-hoz 3 ember kell csak, és a CT-k számára hasznos leginkább. Van idő összehozni, mert csak kezdőn kell ugrálni és az A védők se mennek messzire! A meglepetés erejével csap le, terrorok max arra használhatják, hogy a fegyverüket mentő CT-kre ránézzenek B-n, de erre azért pici az esély.

Ez viszont már egy terror boost, amihez szintén 3 ember kell (ne dőljetek be a videó címének, nem kelletek 4-en). A fal fölött tökéletes látvány tárul erkélyre, vagyis az onnan védő gyanútlan CT kb ingyen frag a kör elején. AWP-vel a legegyszerűbb, de éles szemmel és jó célzással akár dezivel is kiszedhető az enemy ebből a poziból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva