Counter Strike

Mi van veled G2?! Lehet, hogy mégis az EnVyUs lesz a francia sztárcsapat


Az ESL One: New York selejtezőin elgáncsolták a nagy rivális G2-t és végül az egész európai kvalit behúzták. Ráadásul gyönyörű megoldásokkal!

Egy nemzet egyszerre egy sztárcsapatot tud csak kitermelni, ez örök érvényű CS:GO törvény!

Amikor a NiP volt az úr, sehol nem volt a fnatic, amikor a fnatic nyerte sorra a Majorokat, akkor meg a NiP vegetált. De mondhatnánk a lengyeleket, ahol a Kinguin csak árnyéka a VP-nek, vagy éppen a dánokat, ahol az Astralis a sztár, a North a kistestvér.

A franciáknál is hasonló a szitu, de ember legyen a talpán aki eldönti, hogy most akkor a G2 vagy az EnVyUs a sztárcsapat, és ki a másodhegedűs a kettő közül?

Forrás: HLTV

A legutóbbi verseny után azt kell mondanunk, az EnVy ha így halad, átveheti a kormányt a papíron jobb nevekből álló G2-tól. Happy remekül irányít, mindenkinek megvan a saját szerepe csapaton belül, míg a G2-nél nincsenek kiemelkedő hívások és sokszor a szerepek se tiszták.

A legutóbbi versenyen pont összekerültek egymással, izgalmas meccsen az EnVyUs 2:1-re elütötte a továbbjutástól a G2-t. Sőt a döntőben a Major címvédő Gambit ellen sima 2:0-ra nyertek. Lássuk a legfontosabb tanulságokat és a csapat erősségeit.

Először is, ScreaM egy állat, úgy szedi ki az embereket, hogy nem hisszük el. Természetesen kizárólag dezivel megy az AWP ellen, mi mással?

Remek infók mennek csapaton belül, jó kör közbeni hívásokkal, ami emebrvesztés nélküli köröket eredményez:

A force köröket sem adják fel, és miért is tennék. Igen már kicsit mi is unjuk, hogy megint ScreaM villog, de ő a sztár játékos, ez van:

Ha ezek után kioShiMa tényleg ismét francia csapatba igazolna, és véletlenül az EnVyUs szerzi meg, hosszú távon is a rivális G2 fölé nőhetnek!

Nyitókép: DreamHack

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva