League of Legends

Meta-Boom, talán még sosem volt ennyire jó a heti akció!


Twitch és Jarvan IV is olcsóbb, robban a meta-bomba.

Vannak olyan hetek, amikor felejthető leárazásokat és ingyenes hősöket kapunk. Ez a hét viszont kivétel, mivel majdnem az összes akciós hős a jelenlegi meta része!

Hősök

Twitch

Twitch (Forrás: eune.leagueoflegends.com)

Kezdjük talán a legjobbal. Twitch a szóló rangsorolt játékmód királya. Ha átvészeljük vele a játék korai fázisát, lényegében már meg is nyertük vele a mérkőzést. A mérkőzések közepétől kezdve hihetetlen mennyiségű sebzést képes kiosztani, ráadásul az ultija miatt biztonságból! Nerfről nem tudni semmit, így biztosan meghatározó választása lesz az elkövetkező 1-2 hónapnak is. Mikor ruháznál be rá, ha nem most?!

Nami

Nami (Forrás: eune.leagueoflegends.com)

A stabil lövész mellé itt egy stabil támogató. Nami mindig egy szinttel a God-tier alatt helyezkedett el, éppen ezért el is kerülik a komolyabb változtatások. Az Ardent Censer köré épülő metába (ugyan most kap egy kis nerfet Ornn érkezésével a tárgy, ám még így is bőven erős lesz) kiválóan beleillik a sorozatos gyógyításával, így mindenképpen okos döntés lenne egy esetleges vásárlás, ha eddig még nem volt meg.

https://www.youtube.com/watch?v=ni88rBhaQDc

Jarvan IV

Jarvan IV (Forrás: eune.leagueoflegends.com)

Jarvan IV a másik legendásan erős választás, jelenleg 3 pozícióban is domináns picknek számít. A dzsungelt uralja gyors tisztogatásával és erős gankjeivel, topon és miden pedig a passzívjával tudja folyamatosan ellehetetleníteni ellenfeleit egy sikeres kombó után. A Lethality tárgyak tökéletesen passzolnak rá, így még komolyabb erőfeszítések sem kellenek ahhoz, hogy masszív sebzést toljunk ki magunkból. (Gusztustalan dolgokat tud művelni a Duskblade + J4 passzív…)

LeBlanc

LeBlanc (Forrás: na.leagueoflegends.com)

A legutolsó, mideseket érintő nerf hullámban ugyan benne volt, ám ő jött ki belőle a legszárazabban. Valljuk be, a rework után bugyuta erővel tudott minionokat pusztítani, ebből a lendületből vett vissza a Riot. A képesség, hogy bárkit, bármikor, bárhol képes kidurrantani, nos…semmit sem változott. Ráadásul a komolyabb ellenpickek, mint Orianna, vagy Syndra éppenséggel kicsúsztak a képből, így még dominánsabb választás lehet a jövőben. Itt az ideje beszerezni és gyakorolni, ráadásul most olcsóbban!

Hőskinézetek

Commando Jarvan IV

Ha már a hős akciós, itt van hozzá egyből egy olcsóbb skin. A Commando hőskinézet nem egy mai csirke, ennek köszönhetően 2015-ben kapott egy kis textúrajavítást. Aki elfogadható áron szeretne magának egy stílusos skint szerezni, az most 260 RP-ért megteheti a Commando J4 esetében.

Lunar Goddess Diana

Diana egyre felkapottabb lesz, főleg, hogy mostanában hullanak előle a meta-midesek. Egy rendkívül szórakoztató hősről beszélünk, aki képes egyedül eldönteni mérkőzéseket. Most a vele játszó játékosoknak is kedvez a Riot, ugyanis akciós lett az egyik legszebb skinje. Most 487 RP-ért újra ünnepelhetjük a kínai újévet.

Pentakill Karthus

Az elmúlt hónapban minden a Pentakill banda körül forgott. Új album, új vokál, így nem csoda, hogy a frontember is kap egy kis törődést. Egy ikonikus zenekar, ikonikus alakja most csak 375 RP-be fog kerülni.

Pool Party Zac

Ugyan már nincs sok hátra a nyárból, azért a Riot nem szeretné, hogy idő előtt temessük a pihenést és a meleget. Akcióssá vált Zac talán legötletesebb skinje, a Pool Party sorozat egyik legkedveltebb darabja. Gumikacsa, mini Urf, medence…s mindez most csak 675 RP!

Nyitókép: comicbook.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva