League of Legends

Újdonság: Fejlődik a Honor rendszer!


Az elmúlt hetek legfelkapottabb témája az új Kitüntetés rendszer. Ezt látja a Riot is, így folyamatosan fejlődés alatt tartják.

Már vagy egy hónapja él a Honor rendszer, s a kezdeti nehézségek leküzdése után úgy tűnik az emberek egyre inkább kezdenek hozzászokni az új szisztéma adta lehetőségekhez.

Eleinte problémásnak tűnt az új formula, de szépen lassan elkezdett körülötte repedezni a jég, ami végül meg is tört. A sportszerűen játszó játékosok megkapták méltó jutalmuk, s egyre többen mutogathatták a Honor 3-as kitűzőjük a töltőképernyőn.

Akkor hogy is van ez a Honor szisztéma? – A Riot válaszol!

Amint igazoltan elérhetővé vált a cél, további játékosok kezdtek elindulni a végső cél felé. Természetesen nem csak egy stílusos jelvényért teszik mindezt, az ingyenes ajándékok, mint Honor kapszulák vagy kulcstöredékek, mind ehhez a rendszerez vannak kapcsolva. Minél több tartalmat szeretnénk ingyenesen elérni, annál sportszerűbbnek kell lennünk.

Jutalmak (Forrás: boards.eune.leagueoflegends.com)

A szezon végén, minden Honor 3 fölött záró játékos további tartalmakkal gazdagodik majd, így ez további motiváció lehet az új, vagy eddig kevésbé sportszerű játékosoknak.

Sőt, már olyan felhasználókról is tudni, akik kimaxolták a rendszert és már Honor 5-ös szinttel hódítják a játékmódokat. A szezon végig bőven van még idő, talán a legrosszabb magatartással rendelkezők is képesek lehetnek komolyat javítani.

A 7.17-es, legújabb frissítésben további segítséget kapnak a fejlődésben lévő játékosok.

Sokan voltunk már úgy, hogy egy mérkőzés után egyből ugrottunk a következőre, így nem vártuk meg a Kitüntetések szavazásának végét. Eddig a rendszer nem közölt velünk semmit ebben a helyzetben, ha esetleg kaptunk annyi szavazatot, hogy megérdemeljünk egy kitűzőt, az csak a következő töltőképernyőn derült ki.

Ez mostantól változik!

Ha legközelebb úgy döntünk, továbbállunk a szavazás vége előtt, a kliens figyelmeztetni fog, ha honoráltak minket. Ezzel egyébként a szisztéma nyomonkövethetősége is fejlődik, sokkal könnyebb lesz szemmel tartani a haladásunkat.

A Kitüntetés exkluzív Honor kapszula (Forrás: riftherald.com)

Ugyan (még?) nem kaptunk fejlődésjelzőt, a józan paraszti ész ritkán téved. Ha zsinórban 20 mérkőzés óta folyamatosan komoly mennyiségű Kitüntetést kapunk, akkor azért már lehet számítani egy új szint érkezésére…

Egy dologra figyelj! Az ismeretlen játékosok szavazata kétszer annyit ér, mint az ismerőseink “baráti” honoráriuma.

Nyitókép: wallpapers.picktranslator.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva