Counter Strike

S1mple mindenkit átvert az új Dust2 hírével, valaki nerfelje már ezt a trollt!


A Na'Vi játékosa vicces akart lenni az új Dust2 beharangozásával, de pár szóval is őrült lavinát indított be.

A Na’Vi már javában bootcampel, a készülésbe pedig eszméletlen óraszámot pakolnak a srácok. Zeus a 300-at súrolja, a többiek pedig laza 200 órákkal követik új irányítójukat.

Eszméletlen gyakorlásban a Na’Vi, Zeus óraszámai megint elképesztőek – gamer.hu

A Major előtt ugyanezt láttuk, csak akkor még a Gambit felkészüléséért tepert. Most már a Na’Vi ötösét hajtja ostorral, ez látszik a többieken is. Zeus, mint irányító pontosan tudja a dolgát: Felkészül a csapattársakból, hogy a lehető legjobb módon használja ki a bennük rejlő lehetőségeket. Emellett felgyúrja magát a rájuk váró ellenfelekből is.

A lázas készülés mellett persze szakítanak időt a rajongókra is, a hivatalos Na’Vi vlog legútóbbi részében pedig egy kis trollkodást is megengedett magának s1mple.

Forrás: YouTube

Tőle egyébként nem állnak távol a hasonló húzások, a Liquidből való távozása után legalább 6 csapat mezében tett fel magáról képet, hogy hova is igazol majd.

Mindenkit az őrületbe kergetett vele, és most is felrobbant az internet az új Dust2 hírére. Csak kár, hogy pár órával a videó közzététele után kiderült:

kamu az egész

Persze az is lehet, hogy a Valve rászólt a csapatra, nem kellene spoilerezni a dolgot, és próbálják menteni a menthetőt.

Mindenki mást gondol, az igazságot pedig csak a Na’Vi játékosok tudják! De egy biztos, mindenki bekajálta s1mple mondatát!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva