Counter Strike

Új ötödik a volgare együttesében: egyelőre még csak próba jelleggel


A myRevenge bomlása miatt rengeteg eddig megszerezhetetlennek tűnő játékos került célkeresztbe, flash-ék az ICL-re be is húzták egyiküket.

A volgare ötöse FLEAV távozása óta 4 emberrel szerénykedett, ami igazán rossz hír volt az ICL-re és az Esports Balkan League-re készülő csapatnak.

Az ütős entry játékáról ismert FLEAV után maradt űrre nehéz lett volna elég jó játékost találni, ha a sors nem szól közbe. Időközben ugyanis feloszlott a myRevenge és elérhetővé váltak az eddig mozdíthatatlannak hitt playerek.

Oszlott a myRevenge és meglett a Pixel 5. játékosa – gamer.hu

Bzt jelentette be, hogy oszlott a csapat és hogy ő a Pixel új játékosa. Aki tegnap este követte a Pixel menetelését az ECS kvalin, az sejthette, hogy a myRevenge csapata oszlani fog, ugyanis NOFEAR-t a Quake jobban lefoglalja az utóbbi időben, ami nem csoda, hiszen sikerült kijutnia a Quake Con 32-re, amit Dallasban tartanak!

A csapat választása a magyar CS-be pár éve még alig ismert, majd üstökösként berobbanó FIFI-re esett! Nem titok, flash már régebben is szerett volna együtt csapatozni a tehetséges játékossal, tavaly még az akkori fruits-ba is meghívta.

Ekkor nem jött össze a közös játék, mosta azonban a csapat nélkül maradt FIFI engedett flash, gabesson, bodito és barcode invitálásának és az ICL-re már velük érkezik.

“Csütörtökön fogunk először együtt játszani, ekkor alakulnak majd ki a szerepek” – árulta el FIFI az új csapatról. “Kizárt, hogy sokat fogok AWP-zni ICL-en, ugye a myRevenge-be nem nagyon kellett. Jelenleg nem vagyok vele túlzottan magabiztos, aztán később majd meglátjuk!”

Ennyi skill régen szorult már magyar csapatba! FIFI egyelőre csak beugró, de reméljük ez az eredmények hamar összekovácsolják a csapatot, és indulhat a masszív gyakorlás!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva