PUBG

Nincs lehetetlen: a nyílt selejtezőből feljutott páros viheti haza az arany serpenyőt!


A mai napon a TPP Duo meccseké volt a főszerep.

Elérkezett második napjához a Gamescom-os PUBG kupa. Ezúttal párokban mérhették össze tudásukat a meghívott játékosok, illetve azok akik sikeresen kvalifikálták magukat a tegnap megrendezett nyílt selejtezőn.

Az első kör kimenetelét egy végső 2v2 szituáció döntötte el  &  párosa és a Cloud 9 ( & ) duója között. A törökök magabiztosan és higgadtan semmisítették meg a Cloud 9 játékosait.

A második forduló érdekes csavarral örvendeztetett meg minket, két olyan játékosé ( THZ és  Yukiiie ) lett a csirkevacsi, akik a nyílt kvalifikáción keresztül jutottak játéklehetőséghez a mai versenyen:

A harmadik forduló a “Mansion” területén ért véget, így egy akciódús befejezést láthattak a nézők. Egy 2v1 szituáció után a TSM csapata (Viss, SmaK) nyete meg az utolsó kört.

Természetesen érdekes pillanatokból most sem volt hiány, egyik kedvencem amikor a C9 két párosa csapott össze egymással…a végén csak egy maradhat, nem igaz?

Az összesített pontszámokból kiderült, hogy nincs lehetetlen, a nyílt kvaliból feljutó páros viheti haza az arany serpenyőt, gratulálunk nekik!

Holnap kezdődnek a belső nézetes versenyek, pénteken ismét Duo módban mérhetik össze magukat a játékosok. Ha részletesebben kíváncsi vagy a menetrendre, kattints:

Minden amit tudni akartál a Gamescom-os PUBG versenyről

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva