Counter Strike

Baromi jó ötlet a közösségtől, játékon belül is legyen látható a jelvényünk!


Az éppen aktuális szolgálati érdemérem, vagy egy Válassz! Kihíváson, esetleg versenyen szerzett medál pihen a profilodon? Hadd lássa mindenki mid van!

Egy Reddit felhasználótól jött az ötlet, ami egy pillanat alatt lázba hozta a közösséget! Miért ne lehetne az inventory és az eredményjelző után egy új megjelenési felülete a játékosok által használt medáloknak?

Sok mindent elárulhat ugyanis a játékosokról az érdemérem, amit viselnek.

Egy Válassz! Kihíváson szerzett aranymedál például arra engedhet következtetni, hogy az adott játékos nézi és érti is a profi meccseket, és a Majoron jó érzékkel választotta ki a formában lévő csapatokat.

De ha már ennyi meccset néz, néhány gránát és kör hívás is biztos ragadt rá! Jó esetben egy két kevésbé ismert trükköt is megtaníthat a csapatnak: egy jó pozi, egy okos boost vagy egy szokatlan wallbang formájában.

Forrás: Imgur

A szolgálati érdemérem a legárulkodóbb, megmutatja hányszor érte el idén a játékos a 40-es szintet. Vagyis lényegében, hogy mennyit is játszik a játékkal mostanában.

Persze van aki csak később váltja be, vagy nem foglalkozik a dologgal, de az biztos, akinek elég magas, az jó eséllyel pörgeti a meccseket, és gyakorol is rendesen.

Itt egy kis segítség, hogy melyik a legkisebb, melyik a legmagasabb, és hogy jönnek a köztük lévők szép sorban:

Forrás: Steam

Egy-egy versenyen elért ingame medál szépen mutat, bár ez ugye már inkább a profiknak szól csak. De azért nem lenne rossz látni meccsek közben is ezketet a kitűzőket, pusztán azért mert baromi jól néz ki.

Illetve a mostani Na’Vi-ból könnyen fel lehetne ismerni Zeus-t, mert Major győztes medálja egyelőre csak neki van a csapatból!

Forrás: Steam

Ti mit szólnátok hozzá? Elférne szerintetek egy ilyen a játékba?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva