Hearthstone

Secret kisokos – hogy ne érjenek meglepetések


Egy kis segítség arra az esetre, ha gyorsan ránéznél, milyen Secretek bújhatnak meg az ellenfélnél.

Ha megnézzük a mostanság divatos paklilistákat, akkor túlságosan sok Secretet nem fogunk rajtuk találni. A Paladin egyáltalán nem használja őket, a Hunterben is ritkán fordulnak csak elő, egyedül a Mage az, ahol szinte mindegyik deckbe befér 2-3 féle.

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem kell ismerni az összeset. Hogy miért? Azért, mert mindhárom class-nak van olyan lapja, amelyik betermelheti bármelyiket. A Mage-nek a Babbling Book, a Primordial Glyph és a Cabalist’s Tome, a Hunternek a Professor Putricide, a Paladinnak pedig a Hydrologist termelhet Secreteket, így lényegében bármi előfordulhat.

Aki használ segédprogramokat (például Hearthstone Deck Trackert), annak könnyű dolga van a Secretekkel, hiszen megkapja a segítséget a lehetséges opciókat illetően. Aki azonban nem, az könnyen megfeledkezhet valamelyikről, ezért érdemes valamilyen puskát használni, hogy biztosan ne járj pórul. Ebben próbálunk nektek most egy kis segítséget nyújtani: íme a Standard formátum összes Secret lapja.

Hunter

A Hunter Secretek.

Mage

A Mage Secretek.

Paladin

A Paladin Secretek.

A Hunter és a Mage egyaránt kaptak új Secretet a Frozen Throne-ban, úgyhogy már csak ezért sem érdemes megszokásból játszani. A Frozen Clone-nal különösen meg lehet szívni, hiszen simán megeshet, hogy le akarjuk checkkelni a Mirror Entity-t egy Babbling Bookkal (elvileg helyesen), hogy aztán megajándékozzuk az ellenfelet egy Pyroblasttal és egy Flamestrike-kal.

Lényeg a lényeg: csak okosan és megfontoltan! És ha kell, használjátok puskaként bátran a fenti képeket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva