Overwatch

Villámgyorsan nerfelték D.Va új képességét, íme a legújabb verzió


Kevesebbet sebeznek már a rakéták.

Nemrégiben felkerült az Overwatch tesztszerverére D.Va új verziója: egy teljesen új képességet kapott a tank, a Micro Missiles-t, amivel igen masszív sebzést ki lehet osztani nagyon rövid idő alatt. Korábban egy videót is mutattunk már nektek róla.

Videó – Tényleg le lehet szedni 200 HP-t D.Va új képességével

Elég sokan kiakadtak az új támadás láttán, a többség azon a véleményen volt, hogy ez így nagyon nem lesz rendben. Nos, a Blizzard reakciója alapján nekik lett igazuk, nagyon gyorsan nerfelték ugyanis a képességet, a legújabb PTR-verzióban már kevesebbet sebeznek a rakéták.

Az alábbi videó jól mutatja a változást. Korábban egy tökéletes találatsorral simán ki lehetett szedni a 200 HP-s botokat, most azonban már nem ez a helyzet.

A Blizzardtól tudjuk, hogy a korábbi verzióban egyetlen rakéta 12-t sebzett (összesen 18-at lő ki belőlük D.Va). Az új verzióban ezt a becslések szerint 9-re csökkentették – hivatalos adat nincs, de úgy tűnik, a Blizzard egy 25%-os nerfet vezetett be. Ez maximum 162 sebzést jelent – persze ne feledjétek, hogy az ágyúkat is lehet használni közben segítség gyanánt.

Első nekifutásra tehát nem igazán jött össze D.Va új verziója, de szerencsére hamar reagált a Blizzard. Egy a lényeg: hogy mire bekerül az “éles” játékba is az új változat, már ne legyenek hasonló problémák. Reméljük, hogy így is lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva