Counter Strike

Újabb hitbox hiba, átlőhetetlenek a CS:GO kesztyűi


Kipróbálták több szögből is a dolgot hogy biztos legyen, de tényleg nem megy át rajtuk a golyó. Még AWP-vel sem.

A CS:GO hitbox hibáival lassan tele van a padlás, olyannyira hogy már tényleg mozdulni se lehet úgy, hogy ne találkoznánk velük.

Napokig lehetne sorolni mit nem ad be a játék, vagy éppen azokkal a fejesekkel, amikor a célkereszt a közelben sem volt, mégis beakadt csak úgy random.

De a legújabb felfedezés még ennél is elkeserítőbb, úgy tűnik mindig van lejjebb! A hiba ezúttal a kesztyűkkel, egészen pontosan a modellek kezével van.

A hibát felfedező játékos kipróbált minden szöget, oldalról és szemből is ugyanaz a helyzet! Ez után kijelenthetjük, átlőhetetlen a modellek keze. A golyónak ugyanis simán át kellene mennie rajtuk és falba csapódni, ehelyett megáll a kéznél.

Mielőtt bárki azt hinné, a skineknek közük van a dologhoz le is állítjuk ezt a vonalat, a hiba a kezek hitbox-ában van. Pisztolynál mindkét kéz így viselkedik, viszont ha kés van a játékosnál, akkor csak arra a kézre érvényes, amelyikben nincs kés.

Aki érti ebben a logikát az örülhet, nekünk eddig nem sikerült megfejtenünk a kesztyűk rejtélyét. Egy biztos, ha nem adja be a collat sebzést a játék, akkor kezet találtatok.

Mondanánk, hogy ennél rosszabb már úgyse lehet a hitbox, de pont ez a mostani eset igazolja, hogy mindig jön egy újabb hiba, ami miatt ismét csalódunk a hitbox rendszerben!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva