Hearthstone

Szorít az idő? Ezekkel a paklikkal mászhatsz a leggyorsabban a hónap végén


Három nap maradt már csak a szezonból, érdemes belehúzni, ha még nem érted el a kívánt rankot!

Közeleg a szezon vége a Hearthstone-ban, ami általában egy dolgot szokott jelenteni: egyre többen váltanak aggro paklikra. Persze nem arról van szó, hogy hirtelen mindenkinek megjön a kedve ahhoz, hogy kezelésbe vegye az ellenfelek arcát. Egyszerűen csak mindenkit szorít az idő: az utolsó napokban felértékelődnek a gyors paklik, hiszen

az időtényező miatt még akkor is jobban megéri aggrózni, ha közben valójában csökken is kicsit a winrate-ünk.

Már ha csökken egyáltalán.

Alapvetően két opciód van, ha kicsit te is gyorsítani szeretnél.

  1. Beállsz a sorba, és hozod a legjobb aggro decket.
  2. Keresel egy viszonylag gyors decket, ami jó a legnépszerűbb aggro deckek ellen.

Ha úgy érzed, tanácsra van szükséged, akkor íme néhány paklilista, ami kiindulási alapot nyújthat!

Aggro Token Druid

Nem elég, hogy a mostani metában ez talán a leggyorsabb pakli, de elképesztően stabil is! Nyilván van ellenszere, mint minden más paklinak, ám összességében nincs gyenge matchupja, minden ellen jó esélyekkel indul, ezért is ideális választás a hónap végi rush-oláshoz. A Frozen Throne óta egyébként nem sokat változott, bekerült a Druid of the Swarm és a Crypt Lord, illetve elég sokan játszanak Crazed Alchemisttel, ami elég kemény kombó az utóbbival.

Aggro Token Druid
Kód: AAECAZICAqEGkbwCDv4B9wPmBdkH5QfBqwK2swLNuwKGwQKfwgKvwgLrwgKbzQKR0AIA

Pirate Warrior

A sokak által leginkább gyűlölt decket nem különösebben hatotta meg az új kieg és az új meta, a Pirate Warrior továbbra is ott van a legjobbak között. Meg persze a leggyorsabbak között is. Nem is nagyon kellenek hozzá új lapok: a lenti deckben például egyáltalán nincs, de sokan használnak egy darab Phantom Freebootert, illetve Captain Greenskin is befér Leeroy Jenkins helyett. A Token Druiddal kicsit meggyűlik azért a baja.

Pirate Warrior
Kód: AAECAQcErwTyBaQGkbwCDRywApED/wOOBagF1AXuBucH7weCsAKIsAK5vwIA

Token Shaman

Ha a második verziót választod, vagyis úgy gyorsítasz, hogy közben igazodsz kicsit a metához és a több aggro deckhez, akkor a Token Shamannal érdemes próbálkozni. Nem annyira gyors, mint a fent említett paklik, ellenben elég jól tudja kezelni őket az olcsó lényekkel, a Jade Claws-szal, a Maelstrom Portallal és a Devolve-val, miközben azért hamar ki tud épülni ő is. Utóbbi spellből akár kettővel is lehet játszani, Token Druid ellen különösen jó a Living Mana ellenszereként. De a Rattling Rascal helyett is lehet próbálkozni aggro-ellenesebb Evolve-célponttal (Saronite Chain Gang).

Token Shaman
Kód: AAECAaoIBJG8ApS9Ava9AuvPAg2BBOUH8AeTCfqqAvuqAqC2Aoe8AtG8Avm/ApHBAuvCArbLAgA=

Lényeg a lényeg, a hónap végén tegyétek bátran félre a büszkeségeteket: ha kevés az időtök, ezért gyorsan szeretnétek haladni a létrán, akkor egyáltalán nem ciki aggrózni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva