Hearthstone

Kevés pénzből is meg lehet pörgetni: olcsó paklik az új Tavern Brawlra


Legendary lapok nélkül is ki lehet nőni az ellenfelet az ingyenes spellekkel.

Tegnap este megérkezett az új Hearthstone Tavern Brawl, a Blood Magic, amely valójában csak “félig” új, hiszen korábban már volt – a különbség annyi, hogy ezúttal csak a Standard lapkészletet lehet használni. Egyetlen szabály van:

  • Minden varázslat életpontért jön mana helyett.

Reggel már mutattunk egy videót, amiben igen durva elsőkörös győzelmeket láthattatok. Ezekben a deckekben azonban jellemzően hemzsegnek a Legendary és Epic lapok, ezért gondoltunk azokra is, akik szerényebb lapkészlettel rendelkeznek. Jöjjön néhány pakli, ami kevés dustból is kihozható!

Druid (1000 dust)

Az Ultimate Infestationt sajnos nem mindenki engedheti meg magának, illetve Karazhanos lapként az itt szintén elég durván működő Moonglade Portal sem áll sokaknak rendelkezésére. Ezek nélkül is alaposan be lehet azonban pörögni Druiddal! Laphúzás így is akad néhány (főleg a Nourish), a Claw, Gnash, Bite négyessel teljesen ingyen oszthatsz ki sebzést, míg a lénybuffolásokat (Mark of Y’Shaarj, Mark of the Wild, Mark of Nature) egy elsőkörös Stonetusk Boarra gyönyörűen lehet szórni.

Budget Druid – Blood Magic Brawl
Kód: AAECAZICAA9AX5cB1QHBBIgF5gWFBrcGxAaaCL6rAsGrAvnAAvzNAgA=

Mage (1160 dust)

Kis szerencsével akár az első körben is összejöhet a győzelem ezzel a lövésekkel teli Mage deckben, de sok HP-t spórolhatsz, ha ki tudod tenni valamelyik Spell Power lényt, hiszen már plusz két-három sebzés is jelentheti azt, hogy eggyel kevesebb spellből kijön a 30 HP. Loot Hoarderrel, Novice Engineerrel és Coldlight Oracle-lel szépen lehet pörgetni a decket. Ne feledd, a Firelands Portal ingyen kiüthető a Karazhanból!

Budget Mage – Blood Magic Brawl
Kód: AAECAf0EAk2/CA77AZwCuwKVA6sEtATtBJYFoAX4B6O2Ar/BAsHBApfoAgA=

Rogue (1280 dust)

Hasonló deck, mint az előző Mage, itt is a Spell Damage + sok direkt sebzés kombó hozza meg a győzelmet. A Rogue-nak van két nagyon kemény laphúzása is (Sprint, Thistle Tea), utóbbival ha lövést tudsz másolni, már félig nyert ügyed van. A Counterfeit Coin segítségével még gyorsabban kirakhatod a sebzésnövelő lényeket, de nagyon jó lap a Shadowblade is, hiszen ha kijön, akkor HP-veszteség nélkül szórhatod a spelleket. Egy elsőkörös Coin + Counterfeit Coin + Shadowblade + Sprint indulás például nem gyenge!

Budget Rogue – Blood Magic Brawl
Kód: AAECAaIHAA+MAs0DvQT2BKAFxgWIB/urAvW7Avq9AvfBAvzBApvIApriApfoAgA=

Jó kísérletezést a fenti deckekkel, és persze ha van néhány jó Legendary vagy Epic lapotok, ami jól illeszkedik (pl. Bloodmage Thalnos, még több Pyroblast), akkor ne féljetek használni őket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva