Counter Strike

Itt a Volgare új lineupja az ASUS Infinity Show-ra


Új lineuppal fog harcba szállni az ASUS Infinity Show-n a Volgare, már csak DeadFox hiányzik!

Mindenek előtt feleleveníteném az elmúlt egy hónap történéseit, már ami a Volgare esetét illeti. Szóval először összejött a csapat, amiben FLASH,gabesson,rml, MustanG és bodito kapott helyett. Ez nem tartott valami sokáig, utólag kiderült, hogy nem is végleges volt, így hát rml elment, MustanG pedig az edző szerepét vette fel, helyettük jött FLEAV és Barcode. Aztán a PGWAY-es szereplés után, miután megtudtuk hogy mennyire egyben van a csapat, FLEAV meggondolta magát és kilépett, hogy koloRRR mellett letolhassa a Gfinity-t a Team Prophecy-be, ahol amúgy is beugró volt, ám slap elment a csapatból így talán ő léphet most a helyébe. Na de vissza a témához, FLEAV-et sikerült pótolni az ICL erejéig Fifivel, aki ideiglenes beugró volt, ám nem passzolt a csapat stílusához, így 4-en maradtak.

ASUS nyeremények | Forrás: Infinity Esport Bár

Az ICL-en betöltött második helyezés miatt pedig meghívást kaptak az ASUS Infinity Show-ra, ahol pedig a következő lineuppal fognak indulni:

Ádám ‘kolorrr’ D.
FLEAV
Gabesson
Barcode
FLASH

 Szóval visszatért FLEAV és hozta magával koloRRR-t is bodito helyére. Az ASUS és az Infinity közös rendezvénye nem lesz rossz, végre a top 8 magyar csapat mérheti össze a tudását. Kíváncsian várjuk, hogy ezt is az a Nice Gaming fogja megnyerni, vagy ezúttal valaki más kerül a dobogó tetejére.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva