Hearthstone

Kell a gold? Akkor az új Tavern Brawl éppen kapóra jön!


Elég gyorsan össze lehet farmolni a napi goldmennyiséget az új kocsmai bunyóval.

Meg kell hagyni, nem övezi túlságosan nagy rajongás az eheti Tavern Brawlt, a Blood Magic-et, ami olyan szempontból abszolút érthető, hogy minden bizonnyal kevesen vannak, akik szeretnek a “nulladik” körben kikapni, vagyis mielőtt egyáltalán sorra kerültek volna. Mert ha esetleg nem lenne egyértelmű, ez viszonylag könnyen összehozható, ahogy ez az alábbi videóból is kiderült.

Mage, Druid, Paladin: elsőkörös győzelmek az új Tavern Brawlban

Minden rosszban van valami jó, tartja a mondás, és ez erre a Tavern Brawlra is igaz. A gyors meccseknek ugyanis van egy óriási előnye:

  • Ha nyerünk, gyorsan megvan a win.
  • Ha kikapunk, akkor sem kell sokat szenvedni.

Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy kiválóan lehet goldot farmolni! Ne feledjétek ugyanis, a minden harmadik győzelemért járó 10 gold a Tavern Brawlra is érvényes. Ennél gyorsabban biztosan nem tudod összeszedni a napi 100 goldot (ennyi ugyebár a maximuma az ilyen módon szerezhető aranynak) – ha szerencséd van, egy óra alatt össze is jön.

Különösen igaz ez akkor, ha Druiddal játszol. Nem csak azért, mert nagyon erős a deck (itt is), hanem mert (pont ezért) sokan inkább concede-elnek, ha nem ők kezdik a meccset, a rengeteg laphúzás miatt (Ultimate Infestation, Nourish) ugyanis egyáltalán nem nehéz összehozni az elsőkörös győzelmet. Például ezzel a verzióval:

Forrás: Hearthstone Top Decks

Kód: AAECAZICAA9AX/4B0wPBBOYFtwbEBpoIvqsCkbMCorYCp70C/M0Ch84CAA==

Lehet persze más paklival is próbálkozni – a lényeg az, hogy ha híján vagy az aranynak, akkor érdemes megnyomni a hét hátralévő részét a Tavern Brawlban, hiszen a befektetett idő viszonyában most szerezhetsz a leggyorsabban goldot a győzelmekből. Jó farmolást!

Borító: Blizzard

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva