Counter Strike

Minden idők legnagyobb scammere rács mögött! 100 000 $-t scammelt be!


A scammereket általában nagyon könnyen felismerjük, főleg azért, mert amatőrökkel van dolgunk, na de ez a srác már a legfelsőbb szinteken űzte.

Kínában sokkal komolyabban veszik az internetes csalásokat, ez nálunk Európában nem ment volna ilyen egyszerűen. A srác, mivel már 100 000$-nyi skint scammelt be, így többen is feljelentették, a rendőrség pedig nem tétlenkedett, hanem elkapták és most előzetesben ül. Persze a tárgyaláson megpróbálhatja majd kimagyarázni, hogy véletlenül hogyan is került hozzá ekkora értékű skin. A 26 millió forintnyi összeggel ugyanis elég nehéz lesz elszámolnia, “a barátaimtól kölcsön kaptam” duma valószínűleg nem lesz elegendő, főleg hogy ezek az emberek jelentették fel.

Letartóztatva | Forrás

Na de mik voltak a raktárában? Na ez egy szép kis lista, de a legszebb késekre sikerült rátennie a kezét. Persze van itt minden, Dragon Lore, Howl, Hot Rod, különféle kesztyűk, IBUYPOWER, Titan matricákkal telepakolt fegyverek. Reméljük mind visszakerül az eredeti tulajdonoshoz!

Az ok, amiért sikeres lehetett pedig a kínai kapcsolatok miatt jöhetett létre, ugyanis egy olyan belső körbe sikerült bekerülnie, ahol mindenki megbízik a másikban és ezeket az embereket húzta le a scammer. A módszerről különféle teóriák vannak, egy tapasztalt tradert kérdeztünk meg ez ügyben.

“Pl. a csávónak volt egy 50-es szintű profilja, sok sreenshottal, sok baráttal meg mondjuk egy Sapphire Doppler kése. Na, ezt az accountot lemásolja ugyanolyanra, ugyanazokkal a screenshotokkal, scammer barátokkal, de a Sapphire doppler helyett egy fos-húgy P3-as van benne.
Ezután rámír a rendes profiljával, hogy küldjek neki offert a sapphire-ra egy xy trade linkre, de az xy trade link már a kamu profiljához vezetett.
Ha jól emlékszem 80-as szint fölötti volt a legnagyobb kamu profil, amibe belefutottam, tehát képes rohadt sok pénzt is beleölni, hogy egy magas szintű, hihető profilt létrehozzon még egyszer…”/conscious

McSkillet videóját pedig itt találjátok az esetről, elég jól összefoglalta a lényeget.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva