PUBG

Ne most játszd életed meccsét! Resetelődik a ranglista


Egy napig nem rögzít semmit a játék beépített statisztikája.

Ahogy előző hónapban bejelentette a Bluehole, minden hónap első napján újra fog indulni a ranglista, mert a fejlesztők szeretnék tesztelni az új/módosított rank algoritmusokat és ELO változásokat.

Nem kell aggódnod, ha esetleg TOP 1 voltál EU SOLOban, bár kimondott előzményrendszer jelenleg nem áll rendelkezésedre, az előző szezonban elért eredményeid tárolásra kerülnek és később majd megtekinthetők lesznek.

Minden egyes újraindítás előtt lesz 24 óra holtidő, amikor a meccseidről semmilyen adat nem kerül mentésre. Lehetőleg ne ekkor lődd életed longshotját, mert nem fogsz tudni menőzni vele a haveroknak.

Ebben a hónapban az időpontok a következő módon alakulnak:

Augusztus 31-ÉN MAGYAR IDŐ SZERINT HAJNALI NÉGYKOR MEGSZŰNIK AZ ADATRÖGZÍTÉS, ÉS UNRANKEDKÉNT FOG MŰKÖDNI A MECCSKERESÉS
Szeptember 1-ÉN SZINTÉN HAJNALNI NÉGY ÓRÁTÓL ELINDUL AZ ÚJ SZEZON, ÉS ETTŐL AZ IDŐPONTTÓL KEZDVE ISMÉT RÖGZÍTÉSRE KERÜLNEK AZ ADATOK.

A fejlesztők megértik, ha egyes emberek szerint túl rövidnek tűnnek az adott szezonok, de szükséges az ilyen jellegű “tesztelés”, hisz fejleszteni kell a meccskeresős algoritmust és ELO rendszert. Ehhez pedig elengedhetetlen az ilyesfajta adatgyűjtést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva