Overwatch

Nagyon érdekes javaslattal álltak elő McCree ultija kapcsán

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: mccree,

Egy kis extra döntési szabadsággal még több taktikázást lehetne vinni a játékba!

Teljesen természetes, hogy a játékosok folyamatosan azon pörögnek, hogyan lehetne még jobbá tenni kedvenc hőseiket az Overwatch-ban, McCree kapcsán pedig nemrég felbukkant egy rendkívül ötletes javaslat a Redditen, amiről mindenképpen érdemes szót ejteni, már csak érdekesség gyanánt is.

Egészen konkrétan az Ultimate képességről, a Deadeye-ról van szó, melynek egyik sajátossága, hogy McCree mindig jobbról balra lövi ki a becélzott ellenfeleket. Igen ám, de ha a másik oldalról egy Genji is beszáll a buliba, akkor hirtelen elé nagy bajba tud kerülni a McCree-t használó játékos, különösen akkor, ha a jobb szélen áll.

Forrás: YouTube

Ennek kapcsán érkezett az a javaslat, hogy ha ki lehetne választani, hogy melyik oldalról kezdje McCree a célpontok kilövését, akkor egy kis extra mélységet lehetne vinni a játékba, illetve a Genji-szituáció is teljesen más megvilágításba kerülne. A javaslat szerint bal klikkre balról jobbra, jobb klikkre pedig jobbról balra szedné ki az ellenfeleket McCree, így ha van egy Genji valamelyik szélen, akkor fennállna a lehetőség, hogy a másik oldalról indulva süssük el az ultit, csökkentve ezzel a Deflect hatékonyságát.

A kamera mozgatásával persze most is ki lehet kerülni a képernyő szélén álldogáló Genjit, ha éppen úgy van, a fenti megoldás azonban akkor is adna egy extra lehetőséget a játékosok kezébe, ha közelebb áll a csapattársakhoz a cyborg, és nem nagyon van erre lehetőség. Ti mit gondoltok, lenne fantázia ebben a megoldásban?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva