Counter Strike

Jönnek a statisztikák: szinte minden meccsre jut egy csaló Novától Supreme-ig


Az emberek folyamatosan panaszkodnak, de a Valve nem lép semmit. Rengeteg cheater rohangál MM Prime-ban a szervereken, szép lassan mindenki megunja.

A Summer Sale során vett accountok nem akarnak elfogyni. Sajnos minden évben problémát jelent, hogy a csalni vágyók begyűjtenek egy-két új accot, és Prime-ra is teszik egy nem használt telefonszámmal.

Aztán csalnak amivel éppen kedvük tartja, amíg le nem buknak

Szerencsére viszont hullanak, csak nem eléggé! Augusztus közepén sosem látott bann hullám csapott le egy nap alatt, majdnem 10.000 VAC ban repült.

Forrás: VAC-BAN

Azóta pedig szinte mém lett a dologból, az emberek folyamatosan publikálják rossz tapasztalatukat a kisebb rankotról egészen a legmagasabb szintekig.

Azok a kis VAC jelek ugyanis, amiket a képeken elég sokat láttok majd azt mutatják, hogy az adott meccsről azóta tiltottak-e ki valakit. Ha ott a kis VAC pajzsocska, akkor volt olyan cheater a meccsen, aki azóta lebukott!

A dolog egyik oldalról jó, hiszen hullanak a csalók, ez látszik. Az viszont hogy mennyi van belőlük rosszabb, mint gondolnánk. A képeket mind Prime-ban játszó CS:GO playerek lőtték, sírásra felkészülni.

Forrás: Imgur

Novában még egészen jó az arány, hiszen “csak” a meccsek 60%-án csalták le a képen látható szerencsést augusztusban. Dust2 és Cache volt a legrosszabb terep.

Forrás: Imgur

A történet Sheriff és Sas rankokban sem sokkal biztatóbb, 17 meccsből csak egy olyan volt, ahonnan később senkit nem tiltottak ki. Természetesen itt is Dust2 volt a fő helyszín, de attól még erős!

Forrás: Imgur

Ha azt hiszitek, hogy Supreme már mentes az ilyenektől, akkor bizony tévedtek, itt is főleg Cache a kedvenc! 16 meccsből csak 6 volt tiszta. Legalábbis eddig, lehet később azokról is lebukik valaki!

Kétes érzéseink vannak a látott statisztikákról, hiszen örülünk, hogy hullanak a csalók, de sajnáljuk hogy mindig jön utánpótlás, és hogy sosem fogynak már el.

Vége lesz ennek valaha is? Vagy mindenki megunja és átmegy PUBG-zni?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva