Counter Strike

Végre megint komoly csapat lehet a GODSENT-ből, megérkezett az utolsó láncszem is


Az egykor nagy jövő előtt álló Epsilont mostanra teljesen kiárulták, a fiatal tehetségeket szépen felszippantották a svéd top csapatok.

Egy éve még a nagy áttörés közelében állt az Epsilon svéd ötöse. Xelos, draken, REZ, freddieb és disco doplan, csupa ismerős név, ugye?!

Xelos azóta kicsit eltűnt, újabban az AliGon csapatával mixelget, a többiek azonban keményen befutottak és megcsinálták a maguk karrierét!

REZ és draken a NiP új generációs sikerkovácsai, ha összejön a nindzsák feltámadása, akkor nekik köszönhetően lesz újra top csapat a NiP.

Disco doplan a NiP és a fnatic után GODSENT-ben kötött ki, mellé csatlakozott most freddieb a kispadra száműzött pronax helyére.

A harmadik számú svéd csapat a NiP és a fnatic árnyékában elég szépen lavírozott és beton kis ötöst épített magának, ha a nevekre tekintünk simán lehet, hogy pár hónapon belül beelőzik a nindzsákat, vagy flusha-ékat.

Forrás: HLTV

A szerepek megosztása nagy kérdés volt a rajongók között, hiszen sokáig úgy tűnt dennis lesz az irányító, akinek azonban semmi kedve nem volt ehhez.

Freddieb érkezésével viszont ez a gond is megoldódott, hiszen egy vérbeli IGL-ről beszélünk, twist lesz az első számú AWP-s, dennis a playmaker, znajder és disco doplan pedig majd kitalálja ki lesz az entry és ki a fő support.

“Rendkívül izgatott vagyok az új kaland miatt, baromi jó lesz újra full svéd lineupban játszani, ráadásul olyanokkal, akikkel valós esély van odaérni a legjobbak közé is!” – örvendezett freddieb az igazolás kapcsán.

Amíg jól irányítja a csapatot és hozza azt a skillt, amit tőle megszoktunk: lesz is oka örülni az új GODSENT-nek:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva