Counter Strike

Ezúttal tökéletes volt a hitbox: tudtátok hogy a hóna alatt át lehet lőni az ellenfélnek?


Szinte folyamatosan azzal van tele a net, hogy a hitbox mennyire hibás, mégis vannak kivételek, amikor pixelpontosan érzékeli hol fér el egy golyó.

Legutóbb a terror modellek kapcsán merült fel, mennyire nincsenek rendben a hitboxok a játékban. Oldalra kilógó részek, amiknek semmi szerepük, nagyobb fejek és karok a kelleténél és még sorolhatnánk! Aki még nem látta és szörnyülködne picit, itt megteheti:

Ezért akadnak be a random lövések is: tele vannak hibákkal a terror hitboxok – gamer.hu

Az összes modell átnézése után kijelenthetjük, szinte nincs olyan pálya, ahol a terrorista kinézet ne lenne hibás a játékban. A CS-ben mindig is az volt a szép, hogy a játék díjazta a precíz lövést és a sok gyakorlás kifizetődő volt, főleg az aimot tekintve. Egyetlen pontos golyó a fejbe AK-val, egyből ott is a frag!

Ezúttal azonban dicséret illeti a Valve-ot, úgy tűnik ugyanis hogy a vállrész és a hónalj rendben van a terroroknál! Pixelnyi helyen is át lehet lőni a test és a kar közötti résen, piszok nagy szerencséje volt az ellenfélnek, hogy AWP-t használt, amihez felemelt kar társul a játékban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva