Counter Strike

“Mindig van olyan csapat, aki megszorongat minket” – flash interjú


A Volgare ötöse nyerte az ASUS & Republic of Gamers Infinity CS:GO Showt, a győztes kapitánnyal beszélgettünk.

Most nagy az öröm, hisz nyertetek, de egy hete nem volt ennyire őszinte a mosolyod.

flash: Mert be kell vallani, tényleg bántotta az egónkat, hogy a múlt heti versenyen nem mi nyertünk. Azt mondjuk egy kvaliként fogtuk fel, ezt a versenyt akartuk megnyerni, de igen, elég rosszul érintett minket, hogy kikaptunk.

De miért, csak ti nyerhettek?

flash: Hát magyar LAN-okon általában mi szoktunk, szóval nyilván nem esett jól. De tudtuk hogy vissza fogunk vágni és ez most sikerült is.

Azért hozzáteszem nem volt egyszerű dolgotok.

flash: Igen, a Nice Gaming tényleg jól játszott, minden elismerést megérdemelnek. Két LAN, két döntő, ez önmagáért beszél. Tökre örülök egyébként neki, hogy mindig van olyan csapat, aki megszorongat minket! Itt volt a HoP, most a Nice Gaming az aki nagyon felfejlődött mind csapatként, mind a játékosok egyénileg, és felveszik itthon a versenyt bárkivel! Grat nekik ezúton is!

Hangos döntő volt a mostani, nagyon ment a kiabálás.

flash: Jól esett visszaülni az első helyre. Szerintem én 2014 óta csak két hazai LAN-t buktunk el a srácokkal: K1ck, Rock, Volgare, fruits, vagy akármilyen néven is indultunk. Hiszem és remélem, hogy ez a jövőben is így lesz.

Forrás: Infinity Esport Bár

KoloRRR-t és FLEAV-et is akkor azért hívtátok, hogy biztosra menjetek?

flash: Ezért is, illetve azért, mert a FIFI beugrásával készített lineup csak egy mix volt, nem volt rendes ötödikünk. Kipróbáltuk, azt, de nem ment. Ez a mostani is csak mix persze, játszogatunk neten de KoloRRR-ék ugye mennek vissza a Prophecy-be ha vége a szünetüknek.

Akkor jelenleg 3 fix tag van?

flash: Igen, hárman vagyunk Barcode, Gabi és én, meglátjuk mit hoz a jövő. Nem tudjuk mi lesz.

Idén elég keményen ráfeküdtél a CS:GO-ra, még a sulit is pihentetted, ahhoz képest most megint nincs csapat.

flash: Egyéni szinten én személy szerint rengeteget fejlődtem, szóval úgy gondolom hogy megvolt az áttörés. Nem a nagy eredmények miatt mert azok nem voltak, hanem játékon belül érzem magamon, hogy közelítek egyre jobban ahhoz a szinthez, ahol lenni szeretnék egyszer!

Igazából van még időd, fiatal vagy még.

flash: Szerintem sem vagyok öreg, most vagyok 22. De amíg élvezem, addig csinálni is fogom. Szeretek játszani, és amíg érzem, hogy lehet belőlem valaki, addig tenni is fogok érte.

És érzed?

flash: Igen! Én úgy gondolom, hogy lesz ebből még valami ennél nagyobb, de ehhez persze az is kell majd, hogy jó időben legyek jó helyen!

És szerinted itthon vagy külföldön van erre több esélyed?

flash: Remélem hogy itthon, annak jobban örülnék. Aztán benne vagy, hogy külföld lesz a vége, meglátjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva