League of Legends

Nem lesz ikon az év végi Honor díjak között!


Riot NaKyle megosztott néhány gondolatot a Honor rendszerrel kapcsolatban.

Nem titok, a sportszerűen teljesítő játékosok az év végén jutalmat fognak kapni, éppen úgy, mint a Gold fölött végzők. NaKyle, a Riot Games egyik képviselője külön kiemelte:

“A jutalmak biztosan nem fognak tartalmazni ikonokat!”

Előkerült a Honor kapszulák kérdése is, ugyanis Redditen többen felszólaltak annak kapcsán, hogy a díjazás túlontúl ritka és végeredmény nem éppen kielégítő. Pontosabban nem arányos a ritkaság a kapszulák értékével. Ami valljuk be valahol igaz is.

Honor kapszula (Forrás: youtube.com)

Ámde a tény, hogy egy alapjaiban ingyenes játék esetében, további ingyenes tartalmak miatt hőbörög a közösség, azért valahol komikusnak is hat. Mindazonáltal a Riot ebben az esetben is hallgat a nagyérdeműre, ugyan NaKyle türelmet kér, hiszen csak azért, mert már az élő szervereken is elérhető a rendszer, még nem jelenti azt, hogy nem igényel a szisztéma egy újragondolást. Vegyük úgy, hogy a nyitott béta időszakát éljük.

Honor 5 és az érte járó jutalmak (Forrás: eune.leagueoflegends.com)

A 2018-as évadra mindenki vissza fog csusszanni Honor 2-re, s a rioter szerint onnantól kezdve mind a Honor kapszula, mind pedig a Honor fejlődési rendszere máshogyan fog működni. Előbbi esetében vagy visszavesznek a ritkaságból, vagy pedig megdobják a kapszulák értékét. Mindezek a visszajelzések alapján fognak változni.

Az év végi Honor jutalmak hivatalos bejelentését a következő hónapban lehet várni.

Mi kíváncsian várjuk, hogy mit hoz össze a Riot a legsportszerűbb játékosoknak. Ti milyen jutalmaknak örülnétek a leginkább?

Nyitókép: realsport101.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva