Counter Strike

Nektek melyik régi nagy szervezet hiányzik legjobban? Nekünk ők:


Zajos sikerek, menő logók és csapatnevek és nagy multú ötösök vesztek szép lassan feledésbe a CS:GO világából. Lássuk kik hiányoznak leginkább!

Titan, az örök elátkozott

Kik játszottak itt: Rengeteg világsztár megforult a csapatban az évek során:

Shox, ScreaM, NBK, Ex6TenZ, apEX, kennyS, RpK és persze KQLY sem hiányozhat!

Mit értek el: A csapat a sikerekkel sem állt rosszul, számos nagyobb döntő és kisebb verseny első helye fűzödik a nevükhöz, az igazi dráma azonban, hogy Majoron egyszer sem tudtak megvillanni. Állandó kiesés a csoportkörben, a csapat azonban nem emiatt oszlott.

Mi lett velük: Egyszerűen elfogyott a pénz, kihátráltak a szponzorok, részben KQLY csalása és a csapat akkori visszaesése rendítette meg az alapokat. Ennyit tud ártani egy felelőtlen játékos, lehúzták a rolót és kikukázták a Titant.

Miért hiányoznak ami nem esport: A csapat védjegyévé vált kék szín az egyik legmenőbb mezeket és matricákat jelentettek a fanoknak.

Forrás: Twitter

3DMAX, az abszolút nemzetközi

Kik játszottak itt: Ennek a szervezetnek vol az idők során dán, szlovák, francia, német és végül finn csapata is, rengeteg mostani profi fordult meg a kezeik alatt:

Dupreeh, GuardiaN, Oskar, gla1ve, aizy, suNny és allu is játszott náluk!

Mit értek el: Komolyabb sikereket nem tudtak felmutatni, de a 2014-es és 2015-ös Katowice Majoron is ott voltak, szóval nem gyenge kezdőkből állt soha az együttes.

Mi lett velük: Miután a finn sztárok eligazoltak, nem akartam egy újabb építkezésbe kezdeni, 2015-ben elengedték a dolgot.

Miért hiányoznak ami nem esport: A logót nagyon jól eltalálták, kár hogy manapság már kezdenek kikopni ezek a kabala figurák!

Forrás: Redbubble

Astana Dragons, a válogatott

Kik játszottak itt: Egy lineupjuk volt csak, de az beton volt nagyon is:

ANGE1, AdreN, Dosia, markeloff és Edward alkotta. Ha belegondolunk, mind a világ elitbe tartoznak még most is!

Mit értek el: Az első Major tornán Top8-ig mentek, pár tízezer dollárt még úgy is összelövöldöztek a 2010-es évek elején, hogy csak 5 hónapig élt a csapat.

Mi lett velük: Jól indultak, aztán a csapat kb egyik napról a másikra megszűnt, valószínűleg nem volt teljesen átgondolt és jogilag megalapozott a dolog, ha 5 hónapig bírta csak.

Miért hiányoznak ami nem esport: Egyrészt mert sokkal több volt bennük, de ez a név és a logó nagyon klasszik!

Copenhagen Wolves, az Akadémia

Kik játszottak itt: Ha létezik az esportban az utánpótlás nevelés fogalma, akkor abban a CPH Wolves a király! Szinte minden valamire való dán sztár megfordult náluk:

HUNDEN, gla1ve, dev1ce, cajunb, Pimp, Friis, Nico, Xyp9x, dupreeh, FeTiSh, karrigan, cadiaN, tenzki, aizy, Kjaerbye, MSL, Acilion, k0nfig, valde, Snappi, szóval tényleg MINDENKI!

Mit értek el: Mivel csikókat neveltek kb mindig is, a zajos sikerek elkerülték őket, de az első 4 Majorból 3-ra is kijutottak!

Mi lett velük: A dán csapatok saját tulajdonú szervezetek felé és nagyobb szponzorok felé mentek, ők nem bírták a pénzbeli versenyt. A fiatalok felkarolása és a lehetőség maga nem lett már olyan fontos, mindenki egyből nagy lóvét akart, így nem maradt kivel felállniuk, megszűntek.

Miért hiányoznak ami nem esport: A név, a logó, a történelem, minden miatt. És azért, mert rengeteg versenyen megmutatták, hogy az építkezést a fiatalokra is lehet alapozni, ez a jó példa ma is elkellene!

Forrás: Twitter

iBUYPOWER, az USA reménysége

Kik játszottak itt: Az akkori NA mezőny legjobbjai alkották, csak aztán elkattant valami a fejükben és megbundáztak egy meccset, szándékosan kikaptak jó sok pénzért:

AZK, swag, DaZeD és steel kapta az eltiltást, Skadoodle megúszta. Korábban játszott itt még nitr0, AdreN és Hiko is.

Mit értek el: Fennállásuk alatt minden Majoron ott voltak, megnyerték az ESEA több profi szezonját is dollár tízezreket kaszáltak egy éves fennállásuk alatt.

Mi lett velük: A bundabotrány hazavágta a csapat renoméját így leépítették a CS:GO-t és eltávolodtak a játéktól.

Miért hiányoznak ami nem esport: A legjobb és mostanra már legértékesebb matricát köszönhetjük nekik és az eszméletlen jó logójuknak.

Forrás: YouTube

Órákig lehetne még sorolni egyébként: mibr, mTw, VeryGames, LGB, Vox és még sokan mások. Kár értük!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva