Counter Strike

Hát ez az idő is eljött, hamarosan változhat a VP lineupja


Két LAN-on van még esélye az évek óta együtt játszó ötösnek a bizonyításra, utána elképzelhető, hogy elkerülhetetlen lesz a csere.

Mindig is tudtuk, hogy egyszer úgyis eljön ez a nap, de teljesen máshogy képzeltük. Az ELEAGUE győzelem után akár szögre is akaszthatták volna az egeret, de folytatták. Az ELEAGUE Majoron döntőig meneteltek, Krakkóban az elődöntőig, igazolták, hogy még van bennük erő!

A legújabb pletykák, és a játékosok közösségi médián posztolt bejegyzései viszont arra engednek következtetni, hogy hamarosan elengedhetetlen lesz a változás a csapaton belül.

Az ESL Pro League nem érinti őket, és Malmőben ismét gyengébb arcukat mutatták a lengyelek. Ha hihetünk a híreszteléseknek, két LAN-ja van bizonyítani a csapatnak, utána érkezik a csapathoz MICHU, az új generáció egyik legjobb lengyel játékosa.

A KINGUIN mostani sztárja még nem tudni kit válthat, elméletileg TaZ vagy NEO helyére érkezik, ami különösen fájó.

Ők azok, akik kb 12 éve, gyerekkoruktól kezdve mindig egy csapatban játszottak.

TaZ többször hangsúlyozta, hogy nem mindig, sőt szinte soha nem értettek egyet semmiben, de a játék és a sikerek miatt félretették ezt és profin viselkedtek. Mindenki azt hitte, karrierük végéig ez megmarad és együtt vonulnak majd vissza. Elképzelhető, hogy mostanra már elege lett valamelyiküknek?

A pletykák persze itt nem állnak meg, a KINGUIN másik játékosa, az AWP-s SZPERO állítólag a PENTA felé tart, 3 játékossal pedig nehéz mit kezdeni, oszlani fog a KINGUIN.

A lengyelül beszélőknek nem kell segítség, a többieknek pedig csak az utolsó rész a fontos:

prawdopodobnie beda to nasze ostatnie występy – valószínűleg ez lesz az utolsó fellépésünk

Szép lassan tényleg összeáll a kép, de szívből reméljük hogy a VP összekapja magát, és erre még csak évek múlva, önkéntes visszavonulások után kerül majd sor, és nem kényszerű cserék miatt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva