Gaming

Hamarosan kipróbálhatjuk az ősz egyik legjobb autóversenyét


Érkezik a Forza Motorsport 7 demója, de egy új trailer is érkezett!

Ha ősz, akkor Forza: az elmúlt években már teljesen megszokottá vált, hogy szeptember-október tájékán kigurul a garázsból a Microsoft autóversenyes szériája. A tavalyi évben Ausztrália szemet gyönyörködtető vidékein száguldozhattunk a Forza Horizon 3-ban, idén ősszel pedig visszatér a sorozat a versenypályákra, hiszen a Forza Motorsport 7 következik a sorban.

A közelgő premier miatt már a tévébe is beszivárgott a játék: egy viccesre hangolt reklámmal igyekszik felhívni a figyelmet a Microsoft a Forza 7-re, amiben még a Gymkhana-legenda Ken Block is felbukkan.

Maga a megjelenés október 3-án lesz (az Ultimate Edition-vásárlók számára már szeptember 29-én megnyílnak a kapuk), szerencsére azonban nem kell addig várnunk, hogy lenyomhassuk a gázpedált, bejelentették ugyanis, hogy érkezik a demó – Xbox One és Windows 10 platformon is kipróbálható lesz a játék.

A próbaverzióban összesen három járgányba pattanhatunk majd bele, melyeket három különböző pályán vihetünk majd el néhány körre.

  • Porsche 911 GT2 RS – Dubaj
  • Mercedes-Benz Tankpool versenykamion – Mugello
  • Nissan Nismo GT-R LM – Nürburgring

Maga a demó szűk két hét múlva, szeptember 19-én érkezik – ha már nagyon kipróbálnád a Forza 7-et, ne felejtsd el bekarikázni a dátumot a naptárban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva