Counter Strike

GuardiaN keményen visszavágott egykori csapatának: a FaZe mindenkin átgázolt.


A csoport győztese az európai szupercsapat lett, már csak egy hely kiadó a G2, Na'Vi, Renegades hármas valamelyik tagjának!

Az esélyeknek megfelelően a FaZe nagyon bekezdett az ELEAGUE Premier első csoportjában, a nyitómeccsen ellenállás nélkül verték Mirage-on a Renegades ötösét 16:9-re.

A másik meccsen már érdekesebb csata zajlott, a G2 vs. Na’Vi összecsapásból lehetetlen volt megjósolni, ki kerül ki győztesen. Egészen addig, amíg az első fegyveres körben s1mple meg nem villantotta, miért is ő az új AWP-s a csapatban.

És itt még nem volt vége a franciák megpróbáltatásainak, szinte egész meccsen csak próbálták követni s1mple tempóját, aki még falon keresztül is jobban lőtt, mint bárki más a szerveren:

A vége 16:10 lett a Na’Vi javára, s1mple statisztikái pedig 25:12-nél álltak meg a meccs végén, brutális K/D és rengeteg frag.

Jöhetett a csoportdöntő: FaZe vs. Na’Vi

Ahogy az várható volt, GuardiaN összekerült korábbi csapattársaival, és a FaZe már az első körben jelezte, hogy bár a pálya ugyanaz, mint a G2 ellen, itt kicsit más szintű játék folyik:

GuardiaN sem maradt ki persze a szép jelenetekből, a második félidő pisztolykörében ha nem is ACE-t, de 4K-t lőtt, ráadsául egy 2v4-et hoztak le rainnel karöltve:

A félidő további részében köre sem volt a Na’Vi-nak, így maradt a 16:6-os végeredmény és a FaZe továbbjutás a rájátszásba!

Mai menetrend, magyar közvetítési időpontok:

Ahogy már az ELEAGUE versenyein megszokhattuk, a magyar nyelvű közvetítés a SpilerTV Twitch csatornáján érkezik, kezdés a kiesési rangadóval:

20:00 – Renegades vs. G2 – Bo3

Aztán a győztes megy is egyből tovább a Na’Vi ellen hogy eldőljön, ki jut tovább a második helyen a FaZe mögött:

22:30 – Na’Vi vs. Renegades/G2 – Bo3

Kár lenne más programot szervezni szombat estére, parázs összecsapásokkal zárul az első csoport, érdemes lesz belenézni a magyar közvetítésbe:

SPILERTV TWITCH CSATORNA

Nyitókép: ELEAGUE

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva