Counter Strike

Még hogy a CS:GO playerek nem sportemberek? Top 3 látványos átalakulás a profiktól


A Nagy Fogyás CS:GO rovata is lehetne az alábbi hármas: NiKo, SEMPHIS és Pimp is rengeteg súlytól szabadult meg, mikor beindult profi karrierük.

A profi csapat és profi szerződés nem csak több fizetéssel és rengeteg gyakorlással jár, a top együttesek komolyan odafigyelnek játékosaik egészségi állapotára.

A pszichológus csak egy dolog, az ép lélek mellett a srácok testét is karban tartják a táplálkozási tanácsadók és az előírt testedzések.

SEMPHIS

Az amerikai játékos karrierében a compLexity volt ez első profi csapat, itt kezdte meg menetelését a csúcsig. Itt kezdték el az eddig öntörvényűen készülő fiatalokat egy kicsit betörni a coL szakemberei, SEMPHIS esetében ez komoly életmódváltást is jelentett:

2014 és 2015 között ennyit változott a profi menedzsment hatására:

Forrás: Imgur

Az USA egyik valaha volt legjobb csapat volt egyébként az övék: Hiko, n0thing, sgares, SEMPHIS és shroud ötösét azóta is emlegetik a fanok!

Pimp

A dán játékos sztorija szintén 2014-ig nyúlik vissza, amikor is a 3DMAX játékosaként elkezdődött a nagybetűs CS:GO élet és sűrűsödtek a versenyek, jöttek az eredmények. Az egyébként dungi kisfiút szülei kezdetben kézilabdázni járatták, és mikor a számítógép mellett kötött ki, meg is ijedtek picit.

De 2015-re itt is rendeződtek a dolgok, a dignitas mezében már egy más szemlélet és egy másik Pimp köszönt vissza rájuk:

Forrás: Imgur

Pimp jelenleg csapat nélkül várja a folytatást, egyelőre nem kapkodnak érte a csapatok.

NiKo

A bosnyák játékos esete tipikus példa arra, hogy a rossz hangulat testi változásokat is eredményez. A mousesports-ban tisztán látszott, hogy NiKo jobb ötösbe való, nem jöttek az eremdények, pedig nem rajta múlt.

Aztán idén átkerült a FaZe-be, és az itteni profizmus, valamint jó hangulat már NiKo alakján is meglátszott:

Forrás: Imgur

A fenti három sztori tökéletesen példázza, hogy az esport egyáltalán nem jár együtt a testi ellustulással, sőt a változás és profi szemlélet komoly eredményeket hozhat a játékosok életében! Gondoljatok csak friburgerre, aki a NiP-nél kicsit belekényelmesedett a dologba, az OpTic-ba meg hirtelen úgy kipattintották, hogy öröm ránézni:

A post shared by Adam Friberg (@adamfriberg7) on

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva