Fifa

Rég várt funkcióval bővül a FIFA 18 WebApp!


Egy sokak által hiányolt funkció kapott végre helyett a webes alkalmazásban!

Az új WebApp nem csak vizuális frissítést kapott, hogy passzoljon a FIFA 18-hoz, ennél sokkal többről van szó! Volt egy olyan Ultimate Team funkció, ami bár teljesen kézenfekvő lett volna, hogy helyet kapjon a WebAppban, a fejlesztő valamilyen megfontolásból kihagyta, ezzel kényszerítve a játékosokat, hogy visszalépjenek a játékba. De miről is van szó?

Szeptember 15 – Bezár a FIFA 17 WebApp

Szeptember 20 –  Korai hozzáférés a FIFA 18 WebApphoz

Szeptember 21 – Elindul az új Companion App

(kattintás után a képek valódi méretben láthatóak)

SBC

Már magában a két kép hír értékű lenne, hisz idén is nagyon jól sikert a WebApp kinézete, de valami ennél is érdekesebb. Aki elég szemfüles volt kiszúrhatta az SBC menüpontot! Bár semmilyen garancia nincs rá, hogy valóban szerkeszthetjük is majd az épülő kereteinket, ez mindenképpen bizakodásra ad okot.

Mi is az az SBC?

Squad Building Challenge, azaz Csapat Építő Kihívás! Időről-időre újabb kihívások látnak napvilágot ebben a menüben. A feladat pofon egyszerű, össze kell állítani egy olyan keretet (nem mindig elvárás a 10+1) ami megfelel annak a 3-4 szempontnak, amit ahhoz a kihíváshoz csináltak.

(kattintás után a képek valódi méretben láthatóak)

Ez így túl egyszerű, igaz? A buktató, hogy nem elég a játékos ismeret, a lapok amiket beraksz, örökre elvesznek. Persze, hogy mindenkinek megérje, nagyon jó cuccokhoz juthatunk hozzá. Az esetek túlnyomó többségében vagy, egy, a kihíváshoz köthető játékos valamilyen különleges kártyáját, vagy valamilyen speciális kártyacsomagot kapunk. Így azért már mindjárt jobban cseng, igaz?!

Ha további FIFA híreket szeretnél olvasni, IDE kattintva teheted meg, ha pedig az UT legjobb játékosai érdekelnek, itt megtalálod őket: TOP 30-21 – TOP 40-31

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva