Counter Strike

Legalább jó buli volt? Másnaposság miatt lekésték a döntőt az Immortals játékosai


A brazil srácok ezúttal nem dicsőséget, hanem szégyent hoztak az esport világára, amatőr viselkedésük után azon se csodálkoznánk, ha kitennél őket.

A helyszín Montréal, a DreamHack döntő városa, A North már bekonfigolva várja a finálét, az Immortals viszont sehol. A brazilok szó szerint lekésték a saját döntőjüket, hihetetlen amatőr hiba!

Az első elődöntőt az Immortals nyeri a CLG ellen, de a srácokon látszik, valami nem okés. Már erről a meccsről is elkéstek, következménye itt még nem volt. A szervezőktől megkérdik a döntő időpontját, majd visszavoulnak a hotelba.

Mival azonban a North villámgyorsan végzett ellenfelével, egy órával előrébb hozták a döntőt. Erről az Immortals is tudott, mégsem sikerült időben megjelennie 3 játékosuknak:

Az ítélet itt már keményen lecsapott, az első mapot automatikusan elveszítették a brazilok. Steel és boltz végig ott volt időben mindkét meccsen az összes mapon,

hen1, lucas1 és kNg inkább a bulizás utáni lazítást választották a szobában.

A rengeteg kommentből kiszűrt helyszíni beszámolók szerint a srácok alaposan kirúgtak a hámból, hiszen az eddigi versenyeken hozzászoktak már, hogy a meccsek beleférnek még a buli után. Reggel 6 és 7 között látták őket visszatérni a hotelbe, alaposan ittas állapotban.

Csak hogy az európai nézők miatt Montéalban más időzítéssel ment a verseny, helyi idő szerint az elődöntő 10-kor indult, így a braziloknak a 6-ig tartó bulizásból nem sok idejük volt helyrejönni. A döntő pedig 15 után már indult is, ők kb ekkor szerettek volna aznap felkelni nem hogy már a második Bo3-at játszani.

Amatőr viselkedésükkel tehát elvettek a csapattól egy pályát, és a második mapon szépen ki is kaptak a North-tól és bukták az egész döntőt.

Kicsit sem csodálkoznánk, ha a csapat egy ilyen lejáratás után saját maga is büntetést róna ki a srácokra! Egy kicsit jobban meg kellene becsülni egy ilyen karriert srácok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva