League of Legends

Akció: Meta hőskinézetek elérhető áron!


Szeptember 12-től egészen 15-ig él a legújabb leárazás, s most egészen hasznos tárgyakat vehetünk magunkhoz.

Folyamatosan cirkulálnak az akciók a kliens boltjában, s a legújabb leárazások éppen a jelenlegi metát támogatják.

A tankok átvették az irányítást a League of Legendsben, magasabb ELO-n és kompetitíven szinte alig látni squishy hősöket a dzsungelben. Szeptember 12-től a hőskinézet akciók is ezt a pozíciót helyezik fókuszba, ugyanis egytől egyig jungle karakterekhez sorolhatók.

Emumu – Ár: 260RP

(Forrás: leagueoflegendsskins.com)

Amumu nem a legerősebb karakter, ha a tank metát nézzük, viszont tökéletesen beleillik a képbe. Erős CC, aránylag gyors jungle clear, kiváló gankek…mi kell még? Ha egy skin, akkor most 260RP-ért a tiéd lehet az Emumu kiadás.

Blood Knight Hecarim – Ár: 487 RP

(Forrás: lolwp.com)

Hecarim már egy más tészta, mint Amumu. Sokkal közelebb áll a metához, hihetetlenül erős a játék elején, viszont a játék végére sem törik meg a lendülete. A tankos dzsungel tárgyak tökéletesek rá, képes a hátán vinni egy egész csapatot, ha jó kezekbe kerül.

Darkrider Sejuani – Ár: 487 RP

(Forrás: mobafire.com)

A jelenlegi dzsungle meta úrnője, Sejuani is kapott egy akciós skint a héten. Ráadásul egészen szépet! Éppen 2017-ben kapott egy vizuális felfrissítést a karakter, így a hőskinézetei is impozánsak lettek. Képességeit figyelembe véve jelenleg az egyik legjobb hős, akit játszani lehet a fák között, s a hős kedvelőinek most még olcsó skint is ajánl a Riot.

AstroNautilus – Ár: 675 RP

(Forrás: na.leagueoflegends.com)

Ár-érték arányban a hét legjobb választása lehet ez a hőskinézet. Nem elég, hogy rettenetesen jópofa és jelenleg olcsó, de elég valószínű, hogy időtálló befektetés lenne, ugyanis a PBE-n éppen egy Nautilus buff van tesztelés alatt. Ha végigmennek a módosítások, akkor meghatározó választás lehet mind topra, mind támogatónak, mind pedig a dzsungelbe. A Q képessége a teszt szerveren jelenleg minden szinten 60 manába kerül, s ha eltalálunk vele egy tereptárgyat, vagy karaktert, a mana cost felét visszakapjuk! Ha valami, akkor egy AstroNautilus most biztosan jó vétel lenne.

Leárazott hősök:

Természetesen nem csak hőskinézetek kapnak ilyenkor akciót. Azok, akik szeretik bővíteni RP-ből a karakterállományukat, most is kapnak egy kis törődést.

  • Katarina – Ár: 395 RP
  • Shyvana – Ár: 395 RP
  • Nocturne – Ár: 440 RP
  • Kalista – Ár: 487 RP

Nem a legjobb szórás, de akinek nincs meg Kalista, egy egészen szép üzletet tud kötni ezzel az akcióval.

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva