Counter Strike

Ez az ötlet sok mindent átírna! Levegőben szétlőhető molotov a CS:GO-ban?


Vannak helyzetek, amikor egy molotov egymaga hozza a kört. Train B lerakón a terror csak kivár, bedobja és felszedhetetlen a C4. De mi van, ha mégsem?

Biztosan mindenki ismer, sőt tud is olyan afterplant molotovokat dobni, amik önmaguktól nyerik a kört. A legegyszerűbb példa a már említett Train megoldás.

Hogyan lehet kivédeni ezt? Sehogy, kivéve ha van a CT csapatnál egy füst. Ha ugyanis nem tudják eloltani, elevenen elégnek a tűzben.

Jól van ez így? Hogy bizonyos pozíciók autowint biztosítanak a körben? Sokak szerint nem, ők álltak elő egy érdekes felvetéssel! Az ötlet egyszerű, de nagyszerű, és igazából adja is magát a dolog!

Mi lenne akkor, ha a molotovokat szét lehetne lőni, mielőbb felrobbannak?

Pontosan, amikor a levegőben repül felénk! Nem lenne egyszerű ez igaz, de aki van annyira skilles, hogy egy levegőben szálló gránátot ellőjön, annak legyen is meg a jutalma. A molotov felrobban a levegőben és nincs semmilyen hatása!

Ez a megoldás több szempontból is hasznos lenne, egyrészt remek flick próbálkozásokat látnánk a repülő molotovokra, másrészt a játékosok kényszerítve lennének a kreatívabb módokon történő molotov dobásokra!

Ti mit szólnátok, ha ez bejönne a játékba, és szét lehetne lőni levegőben a molókat?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva