Counter Strike

Szarvasmarha kilépett a Nice Gamingből


A váratlan hírt a Facebook oldalán közölte Szarvasmarha.

Az Nice Gamingről tudni lehetett, hogy azon kevés csapatok közé tartozott, akik nem gyakran cserélgetik a játékosaikat és ezúttal sem a csapat rúgta ki Szarvasmarharaklaphuarezt, ismertebb nevén Szarvasmarhát, hanem a játékos önként döntött úgy, hogy nem marad a csapatban. Azzal indokolta a döntését, hogy túl sok csapatjátékot vártak el tőle, az ő stílusa viszont ettől eltérő és szereti az egyéni játékra fektetni a hangsúlyt olykor. Míg Campernek volt szabadsága az AWP-vel, addig Szarvasmarha nem kapott hasonlót, hiába sokszor érezte meg mit is kellene csinálni. Így a Nice Gaming csapatába jelenleg 4-en maradtak.

A Nice Gaming | Forrás: Infinity Esport Bár

Érdekes, hogy hasonló sikerek után, mint a Volgare megverése és az ICL első ill. az ASUS Infinity Show 2. helyezése, nem maradnak együtt.

A teljes posztot Szarvasmarha oldalán olvashatjátok:

Sebi ezzel szemben máshogy látta a dolgokat, szerinte Szarvasmarha nem járt praccolni, csak ha könyörögtek neki és egyáltalán nem sikerült beilleszkednie, de úgy tűnt, hogy nem is igazán akart.

Nagyon úgy tűnik, hogy a kémia nem volt meg a többiek és szarvas között, de erre elég sok példa akadt már az idők során a nagyobb csapatoknál is, talán Maikelele erre a legjobb példa. Ennek ellenére sok sikert kívánunk a Nice Gamingnek és Szarvasmarhának is, hogy megtalálja a helyét.

Borítókép: Infinity Esport Bár

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva