Counter Strike

Te tudod melyik map kinek kedvez? Mutatjuk a legfrissebb metát!


Statisztikákkal támasztjuk alá, hogy melyik pályán hol érdemes kezdeni! Meglepő lesz, de a terroroknak nincs túl jó világ mostanában.

Az eddigi összes Major összes meccsének összes körét megvizsgálták, hogy kiderüljön melyik pálya kinek kedvezett az idők során.

Meglepő, de egyedül Inferno nem volt soha Terroroknak kedvező map, az összes többi volt már ilyen is, olyan is.

A nagy átlag természetesen inkább a CT-knek kedvez, a pályák jellegéből ők vannak nagyobb előnyben, hiszen eggyel több győzelmi esélyük van a terroroknál. Ha lejár az idő, az nekik jó.

Ha mindent egybe vetünk, és azt szeretnénk látni, a teljes egész CS:GO meta minden pályát egybe véve kinek kedvezett a Majorok során, így fest a kép:

Jelenleg tehát CT-metát élünk, ami nem nagy újdonság, csak 2016 elején az MLG versenyén fordult elő, hogy a meta a Terroroknak kedvezett.

De nézzük meg egyesével is a pályákat, lássuk melyik map kinek kedvez jelenleg:

Mirage többször volt már Terror map, de nagyon CT-knek kedvező pálya is, jelenleg egy picit a védekezőknek kedvez, de inkább 50/50.

A leginkább CT-mapnak tartott Nuke is nagyon szoros, annyira, hogy az ELEAGUE Majoron többet nyertek rajta a terrorok! De mostanra már nagyobb a CT csapat előnye.

Cobblestone már 55% feletti arányt hoz a CT-knek, ez a pálya újabban mindig nagyon közeli számokat hoz a két oldal tekintetében. De az elején 80% is volt a CT-k javára, ami viszont rekord!

Igazi hullámvasút, aki fölényben van az nagyon vezet, de az esélyesebb oldal kiléte folyton változik!

Csak úgy mint Cache, ahol ugyanez a helyzet, csak egy igazán szoros Major volt, inkább a dominancia jellemző.

Overpass, erről a pályáról jól tudjuk, hogy inkább CT sided, ez az állandóság egyetlen egyszer dőlt csak meg. Akkor is csak kicsit.

Az örök CT map, itt még sosem fordult elő, hogy a Terrorok átvegyék az uralmat, magabiztos fölény jellemezte mindig a védekező oldalt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva