League of Legends

Megszólalt a Riot Games a Star Guardian Urgot skin kapcsán!


Vajon valaha is valóság lesz a sokak által áhított hőskinézet? I am Carlos válaszolt!

A Star Guardian hőskinézetekért felelős League of Legends fejlesztőcsapat a skin-család legújabb tagjainak és a hozzájuk kapcsolódó Invázió mód megjelenése apropóján AMA-t (Ask Me Anything – Kérdezz felelek) tartott, ahol előkerült a közösséget leginkább mozgató téma az intergalaktikus szuperhősökkel kapcsolatban:

Hol van Star Guardian Urgot?

Urgot nemrég átesett egy egészen masszív újragondoláson, aminek eredményeképpen még rondább és durvább külsőt kapott mint korábban. A Star Guardian skinek és Urgot már egy jó ideje mozgatják a rajongók képzelővilágát, s ez a legújabb hőskinézetek kapcsán sem maradt el. A fejlesztőcsapat ugyan kiemelte, csak azokra a kérdésekre válaszolnak, ami a Star Guardian témába vágnak, viszont Urgot esetében kivételt tettek, elvégre óriási meme lett az évek során a S.G. Urgot.

(Forrás: leagueoflegends.wikia.com)

Na, de vajon tényleg ennyi ember vágyik a hőskinézetre, vagy tényleg csak viccelődik vele a közösség? Riot I am Carlos úgy gondolja a második az igaz.

“Az egyetlen komoly problémánk az ötlettel az, hogy egyik Star Guardian csapatba sem illik bele Urgot. Habár, szinte minden megbeszélésen előkerül a hős neve, akkora meme lett mostanában.”

Sokat nem kellene agyalnia a fejlesztőknek, ugyanis a Redditen már lehetett látni létező tervrajzot a Star Guardian Urgothoz. Ugyan nem hivatalos képek voltak és a régi verzióhoz készültek, de hát van honnan elindulni! Ha a Redditet vesszük figyelembe, akkor azért elgondolkodhatunk azon, hogy biztosan a Star Guardian Urgot lenne számunkra a megoldás a csúf tank esetében? Ha egy pillanatra elszakadunk a poénoktól, akkor azért keringenek olyan komolyabb stílusú hőskinézet tervezetek, amik jobban működnének a hős esetében, ráadásul még gyönyörűek is. Ilyen például a Dark Star Urgot skin is.

Dark Star Urgot (Forrás: artstation.com)

A Star Guardian Urgottal kapcsolatban egyébként példát is hozott I am Carlos. A Pék Pantheon (Baker Pantheon) hőskinézet is először a fórumok nagy kedvence volt, több évnyi noszogatás után megcsinálta a Riot és a végeredmény közel sem volt olyan nagy durranás, mint az előzetes nyomás. Kiderült, hogy poénnak jó volt a dolog, de nem sok ember szeretne Pék Pantheonnal harcolni az Idézők Szurdokában. Valószínűleg a hős játszhatósága is közrejátszik, de a Riot Games is pénzből él, így rizikót nem mindig szeretnének vállalni.

“Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a hőskinézetek, amiket csinálunk ténylegesen olyanok legyenek, amivel a játékosok játszani szeretnének! Hány Urgot játékos venné meg és játszaná ténylegesen a Star Guardian hőskinézetet?”

A Rioter végül egyáltalán nem zárta ki a Star Guardian Urgot esetleges megszületését, de egy biztos, I am Carlos szavaiból kivehető, hogy nem a közeljövőben tervezik betömni ezt az űrt. Talán majd egy április elsejei esemény keretei között…

Nyitókép: reddit.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva