Counter Strike

Nem engedték, hogy beugrót hozzon a Gambit, így 4v5-ben kellett letolniuk a meccset


Technikai probléma? Kit érdekel? Az ECS-t legalábbis biztosan nem, ugyanis nem engedték a beugrót.

A Gambit fanok joggal akadhatnak ki, ugyanis a kedvenc csapatuknak nem engedték, hogy beugrót hozhassanak HObbit helyére, akinek a jó öreg “VAC Authentication Error”-t kapott. Ez a hiba sajnos nagyon gyakran sújtja a játékosokat és ilyenkor nem tudunk mást tenni, mint várni arra, hogy leellenőrizze a fájlokat a Steam és szerencsés esetben játszhatunk is tovább. Nyilván éles meccsen elég kellemetlen, amikor pont ezzel dob ki, na akkor képzeljétek magatokat HObbit helyébe…

Az ECS nem engedte sem azt, hogy beugróval játsszák le a meccset, se az átütemezésről nem akartak hallani. Így is megpróbálták a Gambites srácok, ám 11 kör után feladták, hiszen egy profi csapat ellen esélytelen a 4v5.

Egyébként egy az, hogy H0bbitnak Kazahsztánból kellett játszania, így a pingje már instant szörnyen magas lett volna, de ezek mellett még nem is sikerült fixálnia a VAC Authentication hibát, ezért is adták fel a meccset valószínűleg.

Bezzeg, ha olvasta volna a cikkünket, akkor tudná hogy hogy is lehet! Persze ettől függetlenül hatalmas mínusz az ECS-nek, hogy ennyire nem voltak jó arcok.

 

Nem indul a CS:GO VAC Authentication hiba miatt? Itt a megoldás! – gamer.hu

Idegesítő hiba és semmi köze a VAC bannhoz, de nyugalom van megoldás! A VAC Authentication error elég gyakori hiba, legtöbbször a merevlemez döglődésének az első jele. Ez persze akkor van, ha a vinyónkon pont azok a szektorok kezdenek tönkremenni, ahol a CS:GO fájlai vannak.

Így marad a szomorú lezárása e napnak.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva