Counter Strike

A wallbang lett az új entry meta, a profik rákaptak a könnyű falon át killekre


A versenyeken érezhetően elharapóztak az AWP-s falon átlövések, begyakorolt pozíciókkal szerzik a csapatok a könnyű nyitókat.

A wallbang, mint jelenség mindig is benne volt a játékba, de a mostani kiegyenlítettebb metában sokkal jobban megéri kicsit extrán rágyúrni a dologra.

Begyakorolni meccs előtt pár könnyű pozíciót nem egy nagy fáradtság, de ha ezt meglőve szinte ingyen nyitó killt szerzünk a csapatnak, egyből megéri!

Mutatunk most az elmúlt hét versenyein látott, profik által használt wallbangek közül hármat, három különböző mapra, amit érdemes gyakorolni!

Főleg AWP-vel, támadó oldalon megy egyszerűen a dolog, SIXER tökéletes és egyszerű példát mutat, hogyan kell csinálni. Nem is nehéz beállni a sarokba, és ha tul védekeznek majd a CT-k, sima ügy:

Védekező oldalon is lehet persze alkalmas helyeket keresni, Mirage B házat például csak egy sima palánk választja el lerakótól, ott bújkálni életveszély:

A védekező oldal persze elég mozgalmas terep, gyakran egyetlen gránát vagy egy rush elég hozzá, hogy ki kelljen mozogni a letartós poziból. Ilyenkor jól jön egy B terv, ahonnan szintén könnyű wallbanget lehet lőni. ChrisJ erre is mutat egy példát:

Mindegy tehát, hogy támadó vagy védekező oldal, esetleg kiszorított pozíció, a profik is tudják, hogy az ingyen fragnél nincs jobb, megéri gyakorolni kicsit a dolgot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva