Overwatch

Jeff Kaplan megszólalt a 26. hős kapcsán


Túl sok konkrétumot nem kaptunk, de van, akit még ez is felizgat.

Az Overwatch-csapat vezére, Jeff Kaplan nemrégiben az IGN Expert Mode műsorában vendégeskedett, ahol leginkább arról mesélt, hogyan született meg a játék. A jövőre vonatkozó tervekről is elejtett azonban egy-két mondatot, hiszen szóba került a 26. hős!

Az egy-két mondatot tényleg szó szerint kell érteni, hiszen egy egészen minimális, már-már teasernek is alig mondható hype-generálásról van szó csupán – az ominózus rész 6 perc 40 másodperc környékén kezdődik.

“A 26. hős nagyon játszható és nagyon szórakoztató. Nem jön olyan hamar, mint gondolnád, úgyhogy ne higgyétek azt, hogy ez valamiféle teaser. De már most csodálatos!”

Nagyban zajlik tehát még a munka, nem mostanában számíthatunk a következő játszható karakterre. Ami nagyjából sejthető is volt, hiszen ha megnézzük, hogy mennyit kellett várnunk az új hősökre, akkor látható, hogy az elmúlt egy évben nagyjából négyhavonta bővült a játék új karakterrel.

  • Ana: 2 hónap
  • Sombra: 4 hónap
  • Orisa: 4 hónap
  • Doomfist: 4 hónap

Miután Doomfist júliusban érkezett meg, ezért ha a Blizzard tartja a fenti menetrendet, akkor valamikor november vége felé jöhet el a titokzatos “huszonhatos”.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva