Counter Strike

Kiesett a VP, Na’Vi, Astralis trió, továbbjutott a Cloud9 és a Liquid. Milyen évet írunk?!


Az ESL One: New York eddig nem az európai csapatokról szól, egyedül a FaZe tudott a legjobb négybe kerülni, hatalmas meglepetések a csoportkör után.

Bizarr statisztikákkal és váratlan továbbjutó névsorral zárultak az ESL One: New York csoportmeccsei, az előzetes várakozások alapján felállított papírformát dobhattuk ki a szemétbe.

Forrás: HLTV

Az első négyesből szinte mindenki továbbjutónak várta az SK-t és utolsó helyre tette az EnVyUs-t, ez be is jött.

A C9 vs. Na’Vi meccsből viszont többen gondolták volna továbbjutónak s1mple-éket, a Bo3 decider viszont nagyon sima Cloud9 győzelmet hozott. S1mple hiába fragelt annyit, mint két csapattársa összesen, hiába lett a szerver legjobbja, a továbbjutás ezúttal se jött össze a csapatnak. Egy héttel ezelőtt az ELEAGUE csoportkörében búcsúztak szinte pont így a G2 ellen.

Forrás: HLTV

A másik csoport már nagyobb kérdőjel volt, a FaZe-Virtus.pro-Astralis trióból bárki továbbjuthatott volna, végül azonban csak egyiküknek jött össze. A Liquid embertelen formát villantott, előbb 2:1-el kiejtette a maratoni ideje együtt játszó, de újabban nagyon gyenge Virtus.pro ötösét:

Majd 2:1-re megverték az Astralis-t, amivel egy hosszú sorozat végére tettek pontok stanislaw-ék:

Így ők jutottak tovább a FaZe mögött, az elődöntőben SK vs. Liquid és FaZe vs. Cloud9 meccseket rendeznek, ha őszinték akarunk lenni, ennél azért izmosabb elődöntőkre számítottunk, de a FaZe vs. SK döntő még jó lehet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva